Bikini met een bol buikje?? wat vinden jullie?

Discussie in 'De lounge' gestart door Butterfly03, 2 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo,

  ik ga binnekort op vakantie, zon zee strand :D heerlijk!

  heb een leuke badpak,tankini maar daar heb ik niet genoeg aan.

  Mijn vraag is zouden jullie een bikini aandoen als je een bol buikje hebt (en niet zwanger bent)??
  Zou dat raar zijn/er raar uit,wat vinden jullie?

  Stiekem wil ik graag een leuke bikini die ik al gezien heb maaaar toch twijfel ik erg door mijn buik. :->
   
 2. Wat maakt het uit wat een ander er van vindt? Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt!
   
 3. Als je twijfelt moet je gewoon eens een dagje naar het strand gaan en eens om je heen kijken...wedden dat je dan toch nog steeds 1 van de knapsten daar bent :D


  ik zou zeggen....gewoon doen :D ;)
   
 4. Dat moet je gewoon doen meis! Als jij graag een bikini aan wil dan moet je gewoon sch**t hebben aan andere en lekker een bikini aantrekken hoor!
   
 5. meid, gewoon doen als je je daar zelf goed bij voelt. Ik heb zelf een maatje meer en ik loop ook in een bikini hoor. En ik heb echt geen boodschap aan wat anderen vinden.

  Als je op het strand bent dan zal je zien dat niemand er perfect uitziet ...
   
 6. Bedankt, voor het snel reageren.
  :->
  dacht ik vraag het even wil niet raar aangekeken worden,
  Op het strand zie ik meestal meiden met een strak buikje vandaar:D

  Agjaa toch maar gewoon doen denk ik, hou gewoon me buik in;-):p
   
 7. Loop ik wel naast je, val je niet op :D :p
   
 8. Haha, helemaal mee eens.
  Ik moet ook altijd lachen om van die artikelen in damesbladen 'wat is uw probleemzone en kies de bijpassende soort badkleding', tja, dan denk ik, leuk maar ik heb niet 1 probleemzone, maar een combinatie van :D, alleen geven ze nooit aan wat daar de oplossing voor is ;-). Nou ja, lekker boeiend, ik lig er niet wakker van wat mensen van mij in een bikini vinden en als ik om mij heen kijk zijn er gelukkig nog een heleboel met mij die het niets kan schelen en dus draag ik gewoon wat ik wil.
   
 9. ik heb een klein buikje overgehouden aan de zwangerschap. Nou doe ik ook gewoon mijn bikini aan hoor. Als ik dan rondkijk zijn er altijd vrouwen die een groter buikje hebben en ook een bikini dragen haha. Dan valt die van mij weer mee. Ach je moet gewoon doen waar je jezelf lekker bij voelt.
   
 10. Draag wat je lekker vindt :D

  Er is trouwens wel verschil tussen de badplaatsen hoor, qua platte buikjes. Bij Zandvoort of Scheveningen (bijv.) zie ik een stuk meer strakke mensen in dure bikini's en nog duurdere zonnebrillen... bij andere stranden is dat veel minder. Maar dan nog; de meeste mensen hebben gewoon een buikje/streepjes/bultjes/randjes oid. Ik denk altijd maar zo, als je zó met je uiterlijk bezig bent dat je een regelrechte beachbabe bent... dan ben je waarschijnlijk nog steeds niet tevreden :D
   
 11. haha nou jullie hebben me moed gegeven hoor :D ik ga het gewoon doen morgen ga ik denk maar eens de stad in voor die bikini :D

  Niemand is perfect zelfs de mooiste van alle meiden niet ;)
   
 12. En anders kijk je maar naar de mannen. Vaak moet je dan heeeeel goed kijken wil je een strakke buik zien. Altijd maar zeuren over vrouwen buikjes maar die mannen buiken vind ik veel erger.
   
 13. hahaha daar heb je gelijk in :D
   
 14. Gewoon lekker doen;)
   
 15. gewoon doen...

  Ik heb ook zeker een maatje meer, maar of ik nou dik ben in bikini of badpak maakt me niks meer uit.

  Ik vind met een badpak vallen me benen extreem op, die zijn bij mij ook behoorlijk stevig en met een bikini is allesdik dus valt niks extra op ;)

  kortom gewoon doen waar jij je goed bij voelt.
   
 16. lieve meid
  lekker doen waar jij je goed bij voelt en heb lak aan wat andere denken of zouden zeggen
  vaak valt het nog mee ook hoor
  koop lekker die bikini en geniet lekker van je vakantie
   
 17. Wij vrouwen hebben de neiging om te kijken naar hetgeen wij ook graag zouden willen, strakke kont, plat buikje, slanke benen enz enz, en dan zien we 4 of 5 meiden die een ideaal figuurtje hebben (die dan ook nog eens rond de 16-17 jaar zijn) maar dat er dan 60 vrouwen rondlopen met een maatje meer zien we voor het gemak niet:p

  Idd gewoon lekker doen hoor! De meerderheid is ook niet zo strak en ze doen het lekker toch, en waarom ook niet? Lak hebben aan wat een ander er van zou vinden en doen waar jij je het prettigst bij voelt.
  Ik geef toe dat wanneer mn kleren uit moeten dat ik me heeeel eventjes ongemakkelijk voel maar daarna heb ik gauw zoiets van 'stik maar ook, ben hier voor mn lol niet om voor een modeshow te gaan lopen':D
   
 18. Ik vind het zelf juist mooier staan een bikini als je een beetje stevig bent.. Met een badpak denk je toch eerder: heeft ze wat te verbergen?? Je ziet er beter uit als je zelfverzekerd bent..dan maakt je maat niets uit!
   
 19. Gewoom doen hoor! ik heb ook geen maatje 36!
  En ik draag precies dezelfde die je hier boven liet zien maar dan in zwart.
  De eerste.

  Kan mij het schelen wat een ander denkt,, + dat mijn vriend het ook helemaal geweldig vind,, nou dan is het voor mij goed hoor.
   

Deel Deze Pagina