Blaffende hoest

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Ecosa, 28 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Mijn meisje is ziek.. Snotteren, huilen, hoesten.. Het doet me gewoon zeer om haar zo te zien. Maar ik vraag me eigenlijk af wanneer ik de huisarts zou moeten bellen. Ze heeft geen koorts, geen diarree, ze drinkt goed, is alert enzo. Alleen die blaffende hoest :cry:

  Wat zouden jullie doen?
   
 2. Ik denk dat ik nu nog niet de HA zou bellen, maar goed ik ben jou niet.
  Als je het niet vertrouwt of je er niet goed bij voelt, gewoon bellen hoor, zij zeggen wel of het nodig is om langs te gaan of niet.
   
 3. Precies hetzelfde hier. Ze is al een paar keer aardig verkouden geweest, maar nu hoest ze er ook zo bij. Ze wordt ook regelmatig wakker van het hoesten, ja echt zo'n blaffende hoest. Vroeg me ook al af of en wanneer ik daarvoor de HA moest bellen. Verder komt ze nog wel vrolijk over.
   
 4. Moeilijk he Jo79, om nou te beslissen wanneer je wat moet doen? Ik geef haar nu Nissykind van VSM en daardoor is het hoesten wel iets minder heftig geworden. Misschien ook een tip voor jou?
   
 5. Oh, ja, ik denk dat ik dat ook maar ga halen, wist niet echt wat er tegen hoesten was voor baby's. Bedankt voor de tip. Ja, ik vind het ook zo zielig, ze heeft het nu een dag of 4, weet niet wanneer het weer minder gaat worden.
   
 6. Ik heb ook tussiskin kind van VSM. Dit heb ik wel in overleg met de huisarts aangeschaft.

  En momenteel blaft Sam ook weer flink.
   
 7. Ik heb een 7-daagse plantabioticum-kuur van VSM, die heb je voor volwassenen, maar ook voor kindjes. Dat is een plantaardige antibiotica. Ik geef het nu 4 dagen en zijn hoest is vrijwel weg. Vooral 's nachts heeft hij er nog weinig last van.
   
 8. Yep, die bedoel ik dus ook. Dat is Nissykind van VSM. Ik geef ook al 3 dagen nu en het is een stuk minder
   

Deel Deze Pagina