Bloedverlies na de seks

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Mama van Isabella, 3 okt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mama van Isabella

  Mama van Isabella Bekend lid

  8 jul 2009
  599
  0
  0
  Hoi meiden,

  mijn vriend en ik hebben vanochtend sex gehad en nu heb ik een beetje roze bloed met hier een daar een puntje helderrood. Het is niet heel erg. Alleen met afvegen zie je het wel heel duidelijk.

  Ik weet dat het kan gebeuren maar maak me best ongerust nu. Wie heeft dit nog meer gehad?
   
 2. Zomerbries

  Zomerbries Fanatiek lid

  20 sep 2008
  3.539
  0
  0
  Hoi wat vervelend voor je, ik had t de eerste 14 weken zwangerschap ook, je baarmoeder hangt nog laag en als ie goed doorbloed is dan kun je af en toe een paar druppeltjes bloed verliezen. kan ook bijv na de stoelgang. Daarna gaat je baarmoeder omhoog en stoot je er niet zo makkelijk tegenaan, aan t einde van de zwangerschap zakt t weer, want heb er nu ook weer last van. Mag van de verloskundige gewoon doorgaan met vrijen. het moet alleen wel bij een paar druppeltjes blijven anders zou ik even contact opnemen als ik jou was. Hopelijk ben je een beetje gerustgesteld. En nog gefeliciteerd trouwens :)
   
 3. Oemie

  Oemie Actief lid

  6 sep 2009
  236
  0
  0
  NULL
  NULL
  hallo,
  in de eerste weken van mijn zwangerschap heb ik hier ook last van gehad na het hebben van gemeenschap.
  mijn verloskundige gaf aan dat dit komt doordat je meer bloed in je lichaam hebt en het kan zijn dat er een bloedvaatje knapt bij het hebben van gemeenschap. het is een onschuldig iets na 3 maanden had ik er ook geen last meer van...

  had soms ook last van roze afscheiding zonder gemeenschap gehad te hebben..dat bleek ook onschuldig te zijn: nestelbloeding.

  anders bel je de verloskundige..heb je meteen rust!
   
 4. natascha1

  natascha1 VIP lid

  1 sep 2009
  8.421
  0
  0
  gehandicaptenzorg
  emmen
  een vriendin van me heeft het ook gehad na de seks die bloedde ook best veel. maar was een bloedvaatje open gesprongen. heb er zelf geen ervaring mee nog geen seksueel contact gehad sinds ik zwanger ben ivm misselijkheid
   
 5. Zomerbries

  Zomerbries Fanatiek lid

  20 sep 2008
  3.539
  0
  0
  Succes met je misselijkheid meis, weet hoe vervelend t is, bah, ben er 10 kilo door afgevallen de eerste drie maanden. waarvan er nu weer 5 van aan is gekomen..
   
 6. baboe

  baboe Bekend lid

  15 jul 2008
  587
  0
  0
  operatieassistente
  Nou, ik kan je wel geruststellen hoor. Ik ben vorige week in het ziekenhuis opgenomen omdat ik zoveel bloed verloren had dat ik bewusteloos raakte. Ik vloei al sinds vorige week maandag, en het is veel. Mijn HB is iedere dag weer lager.
  De geruststelling zit m hierin: mijn kindje is in orde en doet het supergoed. Ik heb een zeeeeer gevoelige baarmoedermond en die bloedt bij het minste geringste. Het is nu bijna over, het bloeden, vanzelf.
  Dus zolang jij een paar druppels verliest na het vrijen dan is dit HEEL NORMAAL! Het moet alleen niet meer worden. In dat geval ga je naar de gyn en dan wordt het ge-etst met zilvernitraat. Niet omdat het anders gevaarlijk is voor de baby, maar omdat het vervelend is voor je om steeds bloed te verliezen.
  Don't worry, die baarmoeder kan veel hebben!
   

Deel Deze Pagina