Blondspray gebruiken als je coupe soleil hebt

Discussie in 'De lounge' gestart door Fashion88, 24 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Fashion88

  Fashion88 Actief lid

  19 mrt 2009
  345
  0
  0
  Ik ben een aantal weken geleden bij de kapper geweest voor een coupe soleil. In het begin leek het best wel blond, maar nu lijkt het of het helemaal niet meer zo blond is. Ik wil het graag wat opvallender. Weet iemand of je dan een blondspray kan gebruiken om het iets op te lichten? Of iets anders om het blonder te krijgen.
   
 2. SeaShell

  SeaShell Niet meer actief

  ik deed dat wel altijd als ik highlights had gewoon met blondspray
  nu doe ik dat eigelijk niet meer, want volgens mij is het nog chemischer dan highlights zetten. mijn haar werd er erg dood en poreus van
   
 3. Fashion88

  Fashion88 Actief lid

  19 mrt 2009
  345
  0
  0
  Ooh oke. Weet je iets anders misschien? volgens mij kan ik niet opnieuw een coupe soleil laten doen want ik heb nog nauwelijks uitgroei en ik weet niet of er nog bredere plukken kunnen worden geverfd.
   
 4. Eefke84

  Eefke84 Niet meer actief

  het kan idd. maar het is mega chemisch. je fikke rotten gewoon weg. handschoenen aan dus
   
 5. Justme1985

  Justme1985 Actief lid

  16 okt 2009
  261
  3
  18
  NULL
  NULL
  Lekker de zon in gaan als je de mogelijkheid heb ;) ook daar bleekt je haar iets van uit en dan licht de coup soleil ook wat meer van op
   
 6. zustertje

  zustertje Niet meer actief

  Zou ik echt niet doen...Blondspray is echt mega slecht en op een duur is je haar zo geel als maar kan. Dan zou ik eerder een nieuwe coupe soleil laten zetten.
  (je kunt het ook op de kappersschool laten doen als die in de buurt zit ik ben dan voor wassen,knippen,haar helemaal verven en daar overheen coupe soleil en föhnen 22.50 kwijt) en dan zit het echt perfect!
   
 7. citroensap op de lichte plukken doen, dan lekker in de zon.
  deed een vriendinnetje van mij vroeger altijd ..werkte als een tierelier, maar of het ook echt goed voor het haar was weet ik niet meer ;)
   
 8. Fashion88

  Fashion88 Actief lid

  19 mrt 2009
  345
  0
  0
  Bedankt voor de reacties. Citroensap heb ik vroeger ook wel eens gedaan, maar dat werkte niet heel erg goed volgens mij. Het werd niet heeeel erg blond.
  Maar die kappersschool, kan je daar gewoon naartoe bellen voor een afspraak? En weet je dan wel zeker dat het altijd goed gebeurt?
  Hier in de buurt zit wel een Roc, daar hebben ze ook een kappersafdeling.
   
 9. Foxter

  Foxter Niet meer actief

  Gewoon blonde plukken door je hele haar :) Heb ik nu 3 keer laten doen en ben nu behoorlijk blond :) Kost hier 36 euro per keer.
   
 10. Fashion88

  Fashion88 Actief lid

  19 mrt 2009
  345
  0
  0
  Ik heb er nog even over nagedacht en wil toch zelf een coupe soleil eroverheen doen. Kan je blonde verf ook over haar heendoen dat al blond is geverfd?(omdat ik wat meer plukken blond wil hebben)
  En weet iemand welke goed is? Ik twijfel tussen Garnier coupe soleil, Poly blonde coupe soleil light of super of van Kruidvat huismerk.
   
 11. Justme1985

  Justme1985 Actief lid

  16 okt 2009
  261
  3
  18
  NULL
  NULL
  Ik werk zelf bij et KV dus wat ik nu ga zeggen is helemaal niet zo goed *bloos* Maar ik zou het eigen merk niet doen!! Die licht amper op ik heb er slechte ervaring mee.... Ik zou persoonlijk kiezen voor de poly blonde coupe soleil want hier zit een heel handig mutsje bij waar je de plukken haar doorheen kan trekken.
   

Deel Deze Pagina