'brok' in mijn keel: zwanger?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door ster79, 18 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Dames,
  Ben overtijd maar zit pas in de derde 'normale' cyclus sinds het stoppen met de pil. Weet dus niet exact hoe regelmatig ik ongesteld ben en wanneer ik nou precies ongesteld zou moeten worden. Als ik uitga van mijn langste cyclus ben ik twee dagen overtijd. Gisteravond had ik een negatieve test. Sinds drie dagen heb ik in de middag een gek gevoel ik mijn keel. Een soort brok in mijn keel waar ik misselijk van wordt. Het helpt wel een beetje als ik wat eet. Wie herkent dit?
   
 2. Spannend ,misschien morgenochtend nog eens testen als je wakker bent , dan is je urine het beste geconcentreerd voor hcg gehalte ....

  Succes
   
 3. heb je alweer getest?
   
 4. had geen test meer op vooraad, ga er zo eentje halen. Vrij vandaag, vanmorgen zo min mogelijk gedronken.....en dan denk ik straks weer even testen. Zou het...?
   
 5. Ik duim voor je meis
   
 6. ik hoop het voor je !
   
 7. dankjulliewel.
  Maar helaas, negatieve test :cry: heb er niet zo gek veel vetrouwen meer in nu... Kom maar op met die ongesteldheid!
   
 8. De volgende keer toch echt wachten tot 's ochtends denk ik. Dan heb je echt meer kans. Ik heb 3 dagen na mijn NOD een lichte streep gekregen 's ochtends. Alles kan dus nog hoor!

  Vervelend dat je zo in onzekerheid zit. Succes ermee!
   
 9. dankjewel Gentle, dat is lief van je!
  Urine was wel flink geconcentreerd hoor, kreeg amper een bodempje bij elkaar geplast in het bekertje en dat was behoorlijk geel (sorry :oops: )

  Mijn enige zekerheid is dat ik nu twee keer negatief heb getest en dat ik nog geen bloed verlies. Verder weet ik niet zo goed wat ik met mezelf aan moet, ben overtuigd van het ene (niet zwanger) maar ook van het ander (wel zwanger). Want, nouja, tientallen redenen voor en tegen. Brrr wat irritant!

  Geniet van je zwangerschap! Hoe voel je je?

  Ben zo blij om te zien dat er heel veel op dit forum toch echt zwanger worden! Logisch maar toch!
   
 10. Noesje jij hebt trouwens al de nodige vervelende ervaringen meegemaakt zie ik! Wat dat betreft ben jij toch echt eerst aan de beurt voor een gezonde zwangerschap! Stuur bij deze veel liefs en vruchtbaarheid jouw kant op!
   
 11. Ik herken die brok in de keel in ieder geval niet!
   
 12. Ik heb al maanden af en toe zo'n brok in me keel, is waarschijnlijk te veel slijm productie volgens mijn dokter.. Dus geen zw-symptoom..
   
 13. helaas helaas, vannacht ongesteld geworden....
  vandaag geen misselijkheid meer gehad. Vreemd.

  Maar goed, we gaan er gewoon weer voor de volgende ronde, ook wel weer fijn om nu zekerheid te hebben! (En met de feestdagen gewoon aan de borrel en het rode vlees zonder problemen, eigenlijk ideaal!)
   
 14. je weet nu wel waar je aan toe bent , al had je het borreltje en het rode vlees waarschijnlijk graag laten staan !

  knuffel m@rjon
   
 15. Dank je meis :wink: lief van je

  Ik zie dat je ongie bent geworden....balen :(

  Liefs Noesje
   

Deel Deze Pagina