Bruine afscheiding :|

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door MvN, 27 feb 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. MvN

  MvN Niet meer actief

  Hallo,

  Toen ik vanochtend wakker werd was mijn afscheiding gewoon normaal wit/geel. Ben ik nog even gaan slapen en toen was mijn afscheiding in ene keer bruin en er zat ook echt een klein stukje donkerbruin in.

  Ik ben nu 6 weken zwanger en ik maak me echt erge zorgen!

  Ik heb dan wel geen krampen gehad en heb nog last van me borsten en ben nog moe. Maar misselijk ben ik ook niet meer...

  Hebben meer mensen dit gehad?
   
 2. MvN

  MvN Niet meer actief

  iemand? ik maak me echt zorgen :(
   
 3. Tess11

  Tess11 Actief lid

  12 jul 2008
  317
  0
  0
  Hoi,

  ik heb het zelf ook een paar keer gehad. Dit kan van een gesprongen bloedvaatje zijn. Aangezien ik nu 40 weken zwanger ben en alles verder goed is gegaan kan ik je alleen maar zeggen..maak je niet teveel zorgen en meld het bij je verloskundige. Als je echt ongerust bent moet je ze gewoon even bellen.. Komt goed!
   
 4. LittleMommy

  LittleMommy Niet meer actief

  Heb dit ook gehad tijdens 8/9 weken.. 2 weken lang om de dag steeds een beetje bruin broedverlies..
  In de eerste week heb ik de verloskundige gebeld & die vertelde mij dat ik niet ongerust hoefde te zijn zolang het niet helderrood was en geen buikkrampen had..
  Echter de 2de week kreeg ik lichtte steekjes erbij in de avonden & heb ik weer gebeld, toen kon ik de volgende dag langs komen voor een echo..
  Alles was goed & er was een goed kloppend hartje te zien & verw8 nu over 9 weekjes mijn kleine beeb..
  Nadat ik de eerste echo had gehad trouwens, heb ik ook geen bloedingen meer gehad, heel apart allemaal, maar was wel blij natuurlijk..
   
 5. ik heb tot 13 weken bruinverlies gehad en bij 16 weken zlefs een zware bloeding en kijk me banner me ventje is alweer 10 weken geweest
   
 6. LittleMommy

  LittleMommy Niet meer actief

  Ohja, dat wou ik er nog even bijzetten.. Had je op dit moment ongesteld moeten worden ? Want je lichaam kan daar nog op reageren..
  Ik ben door de pil zwanger geraakt & kwam erachter met 4 weken, toen was ik 2 dagen heel licht ongesteld geweest, toen ik voor de ckerheid ging testen was ik dus zwanger.. En dus zou ik normaal gesproken 4 weken later weer ongesteld worden.. Maar had dus die bruinige afscheiding in die week & de week daarop..

  En als je het egt niet vevrtrouwd (wat logisch is) gewoon naar de VK bellen..
   
 7. MvN

  MvN Niet meer actief

  Nee dat zou pas volgende week moeten zijn!

  Ik ben ook echt heel erg bang.. de vk zegt dat het een geiiriteerde baarmoederhals ofzo kan zijn en het oud bloed kan zijn maar ze kan niks met zekerheid zeggen..

  Deze zwangerschap is gelijk in ronde 1 na het stoppen met de pil
   
 8. LittleMommy

  LittleMommy Niet meer actief

  Jah bruin wijst meestal wel op oud bloed, het kan indd zijn wat jou VK zegt of eventueel een geknapt adertje of iets.. Kzou et et weekend nog even aankijken & anders maandag gewoon wéér bellen.. Beter een belletje teveel dan te weinig ;)
   
 9. MvN

  MvN Niet meer actief

  het is gelukkig al opgehouden :D

  eerst was hetdaarna geel slierterig slijm en nu weer een beetje doorzichtig..

  die vk vroeg ook of ik moeite had met ontlasting.. ben alleen maar flink aan de diaree kan dat een geknapte ader veroorzaakt hebben?

  hoop dat nu alles goed gaat
   
 10. Aylin16

  Aylin16 Fanatiek lid

  19 jul 2008
  3.660
  0
  0
  Ik heb hier ook last van gehad. Maar alles was goed met mijn mini garnaaltje. Geen zorgen dus!
   
 11. boogschutter198

  12 jun 2008
  7
  0
  0
  Heerhugowaard
  Hoi Roos89,

  Ik heb eigenlijk al vanaf een week na de bevruchting hetzelfde. De ene keer is het meer bruin en de andere keer meer licht roze.
  Volgens mijn vk kan het oud bloed (bruin) of nog steeds met de innesteling te maken hebben. Wat er tegen mij gezegt is, is dat zolang ik geen helder rood bloed verlies en geen hevige (ongi)krampen heb, ik me geen zorgen moet maken. Ik heb het nu nog steeds een beetje en ook voel ik dat er van binnen het een en ander gebeurd/veranderd.
  Omdat ze (en ik ook niet) niet precies wisten hoe ver ik was heb ik de 26e een echo gehad en ons wormpje deed het prima! De vruchtzak zag er goed uit en het hartje deed ook heel goed z'n best :D Ik ben vandaag 7 wk en 4 dagen, echt helemaal leuk!

  Dus Roos, maak je er niet teveel druk om want iedereen is anders en geen enkel lichaam reageerd hetzelfde!

  Groetjes!
   
 12. Merel81

  Merel81 Bekend lid

  27 mrt 2008
  556
  0
  0
  Rotterdam
  Hoi,

  Ik ken je gevoel, heb het zelf ook al 2 x gehad, 1 x in week 6 en toen had ik ook de griep, gelukkig een goede echo op zeven weken. Nu had ik deze week ook weer bloedverlies en toen ik terug ging tellen zou ik anders in die periode ongesteld geworden zijn. Goed om hier te lezen dat je lichaam daar nog op kan reageren, ik geloof daar zelf ook in, alleen mijn huisarts niet, die zei dat dat onzin was en dat het vast een gesprongen vaatje was of iets dergelijks.

  Als ik het zo eens hoor en lees zijn er best veel vrouwen die nog wat bloedverlies gehad hebben tijdens de zwangerschap, sommigen zelfs tot 5 maanden.
  Natuurlijk weet ik nog niet hoe mijn zwangerschap af gaat lopen, maar voor nu heb ik mezelf voorgenomen niet te veel te stressen over het bloedverlies, omdat dat de zwangerschap natuurlijk ook niet ten goede komt.

  Succes allemaal!
   
 13. Cherrylein

  Cherrylein Fanatiek lid

  14 nov 2007
  1.759
  0
  0
  Rond week 6 kan je dat inderdaad hebben, dan nestelt het kindje zich beter in. Is heel normaal dus en komt bij heel veel vrouwen voor. Heb het zelf ook gehad en ik ben nog steeds zwanger ;)
   
 14. Mama 2 Beeeeeee

  27 feb 2009
  49
  0
  0
  Ik heb het ook gehad rond de 10e week. Gelijk de VK gebeld natuurlijk. Echo gemaakt, en alles was in orde.

  Bij mij was het een contact bloeding, omdat ik hele erge hoestbuien had. Is er een adertje gesprongen.

  Geen zorgen maken.

  xxx
   
 15. lili20

  lili20 Actief lid

  22 jul 2008
  383
  0
  0
  kledingverkoopster
  amsterdam
  ik heb het ook al gehad vanaf ht begin tot nu. maakt niks uit. zolang het maar bruin is is er niksa aan de hand
   
 16. Meryl

  Meryl Bekend lid

  30 jan 2009
  737
  0
  0
  Heel herkenbaar, heb het ook gehad rond 6/7e week. Ik heb toen met de VK gebeld, mij werd gezegd dat ik het af moest wachten en in de gaten moest houden of het erger werd, wat niet het geval was.

  Afgelopen maandag heb ik de eerste echo gehad, alles zag er goed uit :)
  Volgens mij komt dit veel voor bij vrouwen, zolang het bruin is zou ik me niet teveel zorgen maken. Heb je echt hevige helderrode bloedingen is het meer om je zorgen te maken denk ik.

  Sterkte, kan me voorstellen dat het wel even schrikken is hoor ;)
   

Deel Deze Pagina