Buikgriep, hoe lang duurt het?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Charlie007, 12 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi meiden,

  Vannacht begon het om 04:00 uur, heel erg overgeven na een etentje buiten de deur dus ik dacht aan voedselvergiftiging. Maar de anderen die mee waren hebben het niet. Dus buikgriep zeker. Kon vanochtend best het een en ander drinken en moest daardoor ook wel weer plassen maar net weer overgegeven ook al was er niets, wat smerig zeg!

  Hoe lang duurde dit bij jullie en is het gezegd dat de hele familie het krijgt of hoeft dat niet?

  Bah wat voel ik me slecht, alles doet me pijn en kan er niet van slapen. Is het slecht voor de baby als ik niets eet?

  Groetjes Charlie
   
 2. Buikgriep duurt meestal niet zo lang. Heb het een aantal keer gehad. Het overgeven enzo was binnen een dag voorbij. Duurde bij mij alleen wel wat langer om weer echt eetlust te krijgen. Probeer in ieder geval veel te drinken. Eventueel ORS te gebruiken, zodat je niet uitdroogt. Een paar dagen niet of wat minder eten is volgens mij niet erg voor de baby hoor. Waarschijnlijk voel je je morgen al wat beter en kan je weer wat eten.
   
 3. ik heb t vorige week gehad, uit het niets ineens super erg overgeven! zat tegen uitdroging aan. binnen 24u was het ineens over en had ook weer enorme trek, kon alles toen weer gewoon eten maar het is inderdaad niet leuk! de vk zei tegen mij dat de baby er geen last van heeft, het is alleen rot voor jezelf:(
   
 4. oja mijn fam. heeft t niet gehad, je weerstand is waarschijnlijk wat aan de lage kant geweest.
   
 5. Bedankt meiden, het gaat al iets beter maar wel heel erg slap en in 24 uur 2 kilo afgevallen, dat zal het vocht zijn...jeetje, wel heftig zeg. Nog maar een dagje rustig aan. Heb vooral erge rugpijn enzo ook...heel vervelend.

  Groetjes Charlie
   
 6. Goh hier zaterdag precies hetzelfde wat jij schreef! Overgeven, diaree en mezelf heel slecht voelen! Zondag was ik ook 2 kilo afgevallen en was er amper iets aan de hand.. Heb ook flinke rugpijn gehad door de wc en voorover zitten door de krampen! Heb het bij mijn vorige zwangerschap ook gehad en toen was het ook zo erg! Schijnbaar komt het wat harder aan als je zwanger bent!
  Beterschap!
   
 7. Moederlynn, het heerst heel erg schijnbaar, maar inderdaad als zwangere krijg je gewoon alles.

  Gaat nu langzaam beter, morgen weer 'normaal' eten. Snel gaat dat dan met je gewicht hè? de arme baby denk ik dan..

  Ben wel blij dat ik het nu heb gehad, in plaats van tijdens de kerstdagen. Heb ook al 5 verkoudheden achter de rug....griep heb ik een vaccinatie tegen gehad...hopelijk blijft het nu verder rustig hier!

  Groetjes, C.
   

Deel Deze Pagina