cinababy druppels iemand ervaring?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Emmie24, 7 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. hallo allemaal!!

  Heb een dochter van nu 7 wk oud.
  Slaapt overdag erg weinig meestal maar iets van 3 uurtjes helaas want als ze wakker is huilt ze alleen maar.
  Heb het overlegt met de kraamverzorgster van mijn zus en die rade me aan om cinababy druppels te kopen want ze dacht dat ze last had van krampjes.
  Dat heb ik dus maar gekocht maar wou graag weten of ook iemand ervaring hier mee heeft?

  Groetjes Emmie
   
 2. Ik heb voor mn oudste dochter dit gebruikt en dat heeft toen bij haar geholpen. Bij mn jongste ben ik infacol gaan gebruiken en daar was ik ook tevreden over. Kijk goed naar je kindje, probeer het en kijk hoe die er op reageert.
   
 3. wij gebruiken het ook en werkt volgens mij wel.. of hij is nu gewend aan de voeding, kan ook. maar altijd beter dan niets!
   
 4. Wij hadden infacol ter ondersteuning.
   
 5. Ik gebruik het ook alleen als hij echt krampjes heeft. maar volgens mij vind ie het alleen maar lekker en werkt het niet zo super. Ik gebruik nu wel inflacol erbij.
   
 6. Infacol werkte bij ons niet zo dus gebruiken we nu sinds een paar daagjes cinababy, en dat werkt veel beter!
   
 7. Ik ben begonnen met infacol, maar ben al snel overgestapt op Cinababy, wrkt hier veel beter. Je kunt het standaard geven, en wat extra bij acute klachten. Mijn dochter is binnen 15 minuten van haar krampjes af.
   
 8. maar wat een rotflesje zeg van die cinababy vooral als je kindje goed overstuur is en niet stil blijft liggen zitten al die druppels op zijn gezichtje
   
 9. Hier doe ik de druppeltjes altijd op zijn speentje en dan hups, speentje erin.

  Werkt prima!
   
 10. ik deed die druppels ook altijd ergens op, van een lepeltje pakken ze het ook beter. Hier ook goed geholpen, ook hebben we ortiflor gebruikt voor darmflora. heeft hier ook goed geholpen.
   

 11. ik heb z,n lekker ding die zijn speen niet wil. Maar idd een lepeltje wil wel
   
 12. Hier ook altijd Cinababy gebruikt en werkte prima! Op een plastic babylepeltje en hup erin. Ze sabbelen zelf die druppeltjes eraf.
   
 13. Wij zijn begonnen met Infacol en hielp niks en overgestapt op Cinababy.. Werkt perfect.. Hij heeft bijna nooit krampjes dus geef het niet standaard.. Maar als hij er last van heeft is het ook goed raak.. Dan krijgt hij druppels via een lepeltje en binnen een half uur is hij er van af.. de 2 dagen erna geef ik nog wel druppels standaard..
   
 14. Wij hebben ook de cinababy druppels. Ik gebruik ze nun nog wel eens een enkele keer als hij last van zn darmpjes heeft. Hielp en helpt hier heel goed. In zn mondje druppelen, flokkertje erin en lekker kroelen :).
   
 15. Het allerbeste wat tegen krampjes werkt is zuigen. Wij gebruikten de cinababy dan ook voor op de speen. Door de druppels hield hij de speen langer in zijn mond en dat hielp weer bij krampjes.
   
 16. allemaal bedankt voor jullie reacties!! ben benieuwd of het ook zo goed gaat werken bij mijn dochter!!!
   

Deel Deze Pagina