continue bloedingen

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door diaantje37, 6 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. diaantje37

  12 jun 2008
  22
  0
  0
  den haag
  hi,

  ik heb ff een vraagje....
  wie heeft net als ik continue bloedingen tijdens de zwangerschap?
  vanaf de derde dag overtijd bloed ik.
  ik loop dus nu ziekenhuis in en uit en de artsen weten het niet.
  gecontroleerd op allerlei enge ziektes en gekeken of het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was.
  dit alles is niet het geval.
  ik heb tot twee keer toe zo gebloed met het verlies van grote stolsels dat er gedacht werd dat ik het kindje verloren was maar ..... na controle blijkt het er nog te zitten met kloppend hartje en wel.
  ik ben nu in mijn twaalfde week.
  op de echo is een soort van stolsel te zien net buiten de baarmoeder die waarschijnlijk zorgt voor de bloedingen maar helemaal zeker weet de gyn het ook niet.
  wie heeft dit ook meegemaakt?
  groetjes diaan
   
 2. Female24

  Female24 Fanatiek lid

  15 mrt 2008
  2.595
  0
  0
  jeetje wat vreemd zeg! maar wel bijzonder dat met het kind alles in orde is! ik heb dit zelf nooit meegemaakt en ken ook verder niemand die dit meegemaakt heeft maar wil je wel graag veel succes en geluk wensen! en hoop dat ze snel weten waar het vanaf komt want lijkt me best onzeker voor jou als je steeds zulke heftige bloedingen krijgt!
   
 3. 078mama

  078mama Niet meer actief

  Heb je geen cyste op je eierstok of baarmoeder? Die kunnen ook voor bloedingen zorgen...
   
 4. anietje

  anietje Actief lid

  16 nov 2006
  263
  0
  0
  Verpleegkundige
  Haai,

  ik heb met mijn zwangerschap van Rick 2 x gebloed. Niet zo vaak als jij beschrijft, maar wel met dikke stolsels met als gevolg de gedachte dat je het kindje verliest. Waarschijnlijk is de oorzaak een doorbloedde baarmoedermond (dat hebben alle zwangeren) en dat er een haarvaatje scheurt door hoesten of niezen of vrijen.
  Ik hoop dat het snel weg is bij want dan kun lekker genieten van het kleine baby mensje
  liefs Anita
   
 5. Niet meer actief

  Ik heb ook héél veel bloed verloren vanaf week 9 tot week 12. De eerste keer was zo erg (handdoek vol met bloed..) dat ik dacht dat het een miskraam was maar uit de echo de volgende dag bleek dat er met het kindje niets aan de hand was. Wel zagen ze een 'hematoom' (oftewel een soort blauweplek) bij mijn baarmoeder en daar kwam het bloeden vandaan.

  Momenteel ben ik 24 weken zwanger en alles is tot nu toe helemaal top! Het bloeden is met 12 weken gestopt.
   
 6. cilianne

  cilianne Actief lid

  20 mrt 2008
  243
  0
  0
  Hallo Diaantje,

  Ook ik heb veel bloedverlies gehad tot vorige week. Maar niet heel veel in 1 keer. Steeds een beetje. Soms helder rood en soms oud bloed.
  Ik ben ook tig keer naar het ziekenhuis geweest en zij konden ook niets vinden of zeggen in het begin. Wel zagen ze met volgens mij week 13 een hematoom (bloedophoping) tussen de placenta en baarmoeder. Ze vermoedden dat daar het bloed vandaan kwam. Bij een volgende keer was die ook weg, maar het bloeden was nog niet opgehouden.

  Toen gingen ze weer verder kijken. Toen ik 14 weken zwanger was zagen ze dat de lengte van de baarmoederhals verkort was. Hier kijken ze niet standaard naar, vandaar dat ik het hierbij wil benadrukken!

  Het moest minimaal 2,5 cm zijn en bij mij was het toen 2,2 cm. Na overleg zeiden ze dat ik naar huis kon, maar dat ik het wel rustig aan moest doen. Gedaan.

  Een week later, met 14 weken en 5 dagen weer bloedverlies, weer naar het zh. Toen schrokken de artsen, want de lengte was nu nog maar 1 cm!
  Ik moest meteen een cerclage hebben. Dat is een bandje om de baarmoederhals om de baarmoedermond dicht te houden. Ik meteen naar de OK, een ruggeprik en het bandje zat er na 25 minuten in.
  Daarna nog bijna 4 weken oud bloed verloren en sinds een week helemaal niet meer.

  Gisteren controle gehad en de bmm zat goed dicht. Maar ik moet tot het einde van de zwangerschap het erg rustig aan doen. Rusten..

  Dit is dan mijn verhaal. En bij mijn zus was er ook weer sprake van bloedverlies in haar 11de week. Maar net als jij ook heel veel in een keer met heel veel stolsels. Naar het ziekenhuis geweest, maar gelukkig zat het vruchtje er nog. De artsen konden het niet verklaren. Dachten misschien aan een tweede vruchtje die zich buiten de baarmoeder had genesteld. Ze heeft daarna nog een paar weken bloed verloren, maar dat hield daarna ook op. Zeker weten doen ze het niet, maar denken dat dit het kon zijn. Zij heeft nu een heerlijke dochter, die meer dan tien pond woog bij de geboorte! Alles is gelukkig goed afgelopen.

  Blijf hoop en moed houden.

  Hopelijk heb je wat aan mijn verhaal. Ik zou je arts gewoon vragen of ze de baarmoerderhals willen opmeten.

  Groetjes
   

Deel Deze Pagina