Dikkere buik... 8 weken zwanger! Postiekleding?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Zelena88, 12 feb 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi dames!

  Even een vraagje: ik ben nog maar 8 weekjes zwanger en mijn buik is toch al zeker flink opgezet! Mijn broeken zitten echt niet fijn en het begint een beetje uit te puilen ;-) Het lijkt mij een beetje vroeg om positiekleding aan te schaffen? Hebben jullie hier ook ervaring mee? Is er misschien een kans dat het ineens minder wordt als mij darmen tot rust komen en aan de situatie gewend zijn, of blijft het vanaf nu alleen maar groeien? In dat geval moet ik maar eens rond gaan kijken :D

  Hoop dat jullie wat tips hebben ;)

  Liefs,

  Steph
   
 2. Als je broeken niet meer lekker zitten zou ik lekker voor een positiebroek gaan kijken ;).
   
 3. Ik heb t zelf ook altijd heel vroeg.. bij de mk in augustus had ik met 6 wk ook dat mn kleding zo strak zat, ik ben toen mn positiekleding gaan wassen, en af en toe een lkkr makkelijk zittend ding aan gedaan. dat was zo heerlijk..die buik werd niet minder, alleen mar meer.. dus ik was blij dat ik het heb gedaan,, ook al liep t niet goed af. ik was blij dat ik die kleding wel heb aangedaan. gewoon om je zelf al lkkrder te voelen.

  nu ben ik ruim 5 wk zwanger, en merk dus ook dat alles al weer strak ga zitten. ik denk dan ook dat ik na de echo toch mn kleding van zolder ga halen.
   
 4. Dat je buik zo opzet kan te maken hebben met je darmen.
  Ik heb tot mijn 3e maand het kunnen redden met mijn eigen kleding (broeken) en daarna 2 zwangerschaps broeken aangeschaft.
  Als jij denkt dat geen enkele broek je meer lekker zit zal ik gewoon een broekje aanschaffen hoor!
  Je hebt er wel gemak van, niet alleen nu maar straks helemaal! ;)
   
 5. Gewoon lekker een positiebroeken aandoen. Heb ik ook gedaan toen ik merkte dat mijn eigen broeken niet meer lekker zaten.
   
 6. Mijn buik was ook heel vroeg al opgezet kan ik me nog herinneren. Mijn broeken zaten niet meer lekker en ik had dan ook al met een week of 6 volgens mij de eerste positiebroeken..
  Komt waarschijnlijk gewoon door je darmen die opzetten.. Maar als het lekker zit, waarom niet ?
   
 7. Joh gewoon een broek aan die wel lekker zit. En als dat een positiebroek is, so what? Je buik wordt er alleen maar boller op :)
   
 8. Dus kortom: wij zeggen: DOEN! :)
   
 9. haha, thanks voor alle comments! Ik denk dat ik een goed excuus heb om even te shoppen ;)
  Nog tips qua winkels misschien?

  dank jullie!
   
 10. Mijn lekkerste broek is van de h&m.
   
 11. hier ook met 8 weekjes mijn eerste broek aangeschaft zat zoveel lekkerder :D
   

Deel Deze Pagina