doorbraakbloeding of innestelingsbloeding?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door nathenhuug, 16 sep 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. hoi meiden!

  of ik hier goed zit met mijn vraag weet ik niet zeker maar toch even mijn verhaal:

  ik gen sinds vorig jaar maart aan de microgynon 50 (daarvoor 30) en heb altijd netjes mijn stopweek op een enkele keer na.

  woensdag 28 aug met een nieuwe strip begonnen maar wel flink ziek geweest die hele week, en vorige week een nasleepje gehad hiervan van een dagje.

  nu neem ik overmorgen mijn laatste pil van deze strip en dan een nieuwe stopweek.

  echter had ik afgelopen vrijdag avond steekjes in mijn buik, werd ik zaterdag het 's nachts rond half 4 wakker om te plassen en was ik misselijk maar anders dan van de griep. ook gistermorgen en vanmorgen misselijk bij het opstaan en na wat eten is het gauw weg.

  ook had ik bij het afvegen wat rozige afscheiding. zou dit kunnen zijn dat get een doorbraak bloeding (spotting) is, of zou het kunnen dat ik zwanger ben? gister en vandaag testje gedaan maar die zijn (nog?) negatief!

  weet uiteraard nog niet of ik mijn stopweek bloeding zal krijgen maar misschien hebben jullie wat raad?

  liefs!
   
 2. Sherry85

  Sherry85 Actief lid

  26 aug 2013
  281
  0
  0
  druk met solliciteren
  Midden NL
  Hey NatenHuug,

  Ik moet zeggen ik heb dit ook gehad met de mycrogynon 50..
  Ik heb jaren de 30 geslikt en een maand of 3/4 de 50 en kreeg dus doorbraakbloedingen.. ik ben er toen mee gestopt en overggestapt naar een andere pil..
  Ik vermoed dat het doorbraakbloedingen zijn (mits je de pil al die tijd netjes op tijd hebt ingenomen, en niet toevllig hebt uiitgespuugd toen je ziek was?)
  Maar wacht het even af, er is altijd een kleine kans dat er eentje doorheen glipt natuurlijk.. maar in principe als je de pil slikt lijkt het me dat dit een doorbraakbloeding is, dit kan trouwens komen omdat de pil toch te zwaar voor je is..
   

Deel Deze Pagina