Draagzak Chicco of Babybjorn

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Elin78, 21 jan 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Wij willen voor ons drie weken oude zoontje een draagzak kopen. Nu zag ik dat ze die van Chicco en Babybjorn hebben en het prijsverschil is nogal groot (35 euro en 78 euro). Heeft iemand ervaring met de Chicco? En met de Babybjorn?
   
 2. ik met de babybjorn. ik vind hem erg leuk en donique vind hem ook erg leuk! hier is hij een aanrader!

  de chicco ken ik niet sorry!
   
 3. maar je mag niet vanaf drie weken je baby erinn doen hoor. pas bij zes of negen weken geloof ik. anders is het ruggetje en nekje niet sterk genoeg!

  en geloof me ze schudden er behoorlijk in!
   
 4. Ik heb de chicco en die beviel super. ( heb er overigens 1 te koop die weg mag voor 17.50)
   
 5. BB zijn erg prijzig.
  De Chico is nieuw te koop voor 29,95 bij Gardo.
   
 6. 100% babybjorn, vind de chicco enge dingen en niet geschikt voor hele jonge babytjes, ze hangen dr zo raar in vind ik :?

  tis idd een flink prijsverschil maar ook kwaliteitsverschil ;)
   
 7. Ik zou ook voor de BB gaan, het kost wat maar je krijgt er veel voor terug. Ons meisje "hangt" er heerlijk in. Helemaal op het begin toen ons meisje niet in de wandelwagen bak wilde hebben we hem heel veel gebruikt. Ze zat er nog geen 5 minuten in of ze lag al heerlijk tegen mijn borst aan te slapen ;-).

  Heb hem soms zelf thuis gebruikt als ze erg onrustig was.

  (wij zijn hem gaan gebruiken vanaf ongeveer 5 a 6 weekjes, op het begin af en toe even een halfuurtje en na een week of 2 zat ze er soms 2 tot 3 uur in)
   

Deel Deze Pagina