dubbele baarmoeder beide zwanger

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door ladycn, 16 jul 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Help! heb 2 baarmoeders ben in beide zwanger, ben ten einde raad. is er iemand op de forum, die dit ook heeft meegemaakt of iemand kent. ik wil er meer over weten. ben op internet aan het zoeken, maar het is net een doolhof!
   
 2. Is dit echt?
   
 3. Maar als e 2 baarmoeders heb en je bent in beide zwanger houd dus in dat je een echo heb gehad bij een gyn...?
  Dan zou die je er toch ook meer over moeten kunnen vertellen?
   
 4. Dan krijg je dus een tweeling. Gefeliciteerd!
  Maar denk dat je dan idd je gyn moet vragen.
   
 5. Er was hier nog iemand die dat had volgens mij. Ik kom er ff niet op.
   
 6. Ja het is echt waar, heb vandaag een echo gehad. vandaar dat ik nu achter het net zit en allerlei info aan het opzoeken ben. ben zo geschrokken toen ik hoorde dat ik in beide baarmoeders zwanger ben. mn wereld is echt op zn kop weet niet wat me te wachten staat.
   
 7. Jeetje wat bizar! Wist dat je 2 baarmoeders kon hebben maar ook in beide zwanger daar heb ik nog niet eerdre van gehoord. Lijkt me ook heel erg apart want in principe zou je dan van de ene eerder kunnen bevallen dan de ander omdat alles apart is? Maar word je hiermee niet begeleid in het ziekenhuis dan? Of hebben ze er daar niet zoveel ervaring mee?
   
 8. Wow apart zeg.
   
 9. Goh, ik wist zelfs niet eens dat je twee baarmoeders kon hebben! Heb je dan ook twee baarmoedermonden en 4 eierstokken? :? Als je dan een spiraaltje in de ene hebt kun je dus nog zwanger worden in de andere? Ik denk dat in zo'n geval als TS heeft, alles wel in het ziekenhuis begeleid zal worden...
   
 10. Dit dus... Neem aan dat de vk of gyn je wel heeft verteld hoe of wat? Hoelang ben je eigenlijk zwanger?
   
 11. Nou nee er is mij niet veel verteld, ik heb vandaag alleen een echo gemaakt, het was de bedoeling om te kijken hoever de zwangerschap is. Volgende week is mijn eerste vk. Ja ik krijg wel begeleiding, maar ik ben zo nieuwsgierig en zit met zoveel vragen. kan niet wachten tot volgende week. is het bv gevaarlijk? mijn huisarts zelf is nu op vakantie, die komt volgende week terug.

  Is er misschien een site waar ik meer over kan lezen? kennen jullie misschien iemand?
   
 12. Moet je degene bellen van de echo. Je verloskundige of gyn.

  Gefeliciteeeerd..

  Denk dat als er problemen zouden kunnen komen ze het wel gezegd zouden hebben..
   
 13. Hebben ze van beide baby's ook een termijn kunnen meten?
  Vraag me af of er niet 1 in de knel kan komen dan?

  Zou ook de VK of de Gyn bellen, die kan je er alles over vertellen en is helemaal niet gek als je nu ineens met veel vragen zit.
   
 14. mijn buuf en haar dochter hadden/hebben ook allebei een dubbele baarmoeder... maar hun zijn niet in verwachting geweest van een 2ling.. haar dochter is vorig jaar bevallen en ik weet dat de ruimte meer beperkt is en baby dus eerder kon/moest komen ... en zij werd bij gyn begeleid en niet via vk
   
 15. bedankt voor jullie reacties
  Als ik meer weet zal ik jullie op de hoogte houden ok?
  Ben sinds vandaag lid geworden.

  Als iemand meer info heeft dan hoor ik het graag.
   
 16. Op dit forum is nog een meid met 2 bm, maar ze is zwanger in 1 . ik weet alleeen dat het erg bijzonder is om in allebeide tegelijktijd zwanger te zijn, hou je in de gaten!
  verder heb ik gezocht om haar, maar helaas nog niet gevonden!!

  gefeliciteerd met je zwangerschap!!!!!!!
   
 17. mimi87 heet ze.. had ff via google gezocht.
   
 18. gefeliciteerd! jeetje wat bijzonder! ben heel benieuwd hoe het allemaal zal verlopen! veel sterkte nog ff met het afwachten hopelijk krijg je snel wat antwoorden zodat je wat geruster bent en dus lekker kan genieten van je 2 kindjes ;)
   
 19. Gefeliciteerd!! Wat apart, ben je dan in 1 baarmoeder langer zwanger dan in de andere of is dit tegelijk? En officieel zijn het dan geen tweelingen toch, ze hebben beiden een aparte baarmoeder. Ik begrijp dat je met heel veel vragen zit, denk dat je toch het beste kunt wachten tot je een afspraak hebt met de verloskundige (en het lijkt me dat je meteen doorgestuurd wordt naar een gynaecoloog?). Anders kun je misschien een gynaecoloog of verloskundigenpraktijk bellen om je vragen te stellen?
   
 20. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!

  Volgens mij kan het in het begin van de zwangerschap sowieso geen kwaad, maar hoe verder je vordert hoe lastiger het wordt. Zijn de kindjes van dezelfde termijn?

  Ik hoop dat de vk of gyn snel antwoord kan geven op je vragen. Er zijn hier op het forum wel meer meiden met een dubbele baarmoeder, in verschillende varianten. Misschien dat zij je in de tussentijd verder kunnen helpen!
   

Deel Deze Pagina