Eerste menstruatie na bevalling

Discussie in 'Na de bevalling' gestart door Yasmijn78, 6 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Maandag ben ik voor het eerst ongesteld geworden na de bevalling van eind januari. Het bloedverlies is echt niet normaal! Ik moet ieder half uur naar het toilet om te verschonen (ja, lekker onderwerp :().

  Hoe was jullie eerste menstruatie na de bevalling? Ik schrik me iedere keer rot als ik naar de wc ga! Verder voel ik me wel goed, dus ik denk niet dat ik te veel verlies. Ik heb wel begrepen dat je meer bloed verliest tijdens de menstruatie na de bevalling...
   
 2. Ik werd na 5 weken vloeien 1 week later alweer ongi en veel idd maar een dag of 3 geloof ik en toen een week later werd ik weer ongi. Lag toevalig toen in het zh dus effe naar de gyn gestuurd want ik dacht dat er misschien wat placenta was blijven zitten maar alles zag er goed uit.

  Nu is het we weer een stuk minder met de hoeveelheid
   
 3. Bij mijn oudste weet ik het niet meer,maar bij de jongste die was net 2 maanden oud en ik was toen gelijk 4 dagen ongi.Na 2 weken werd ik weer ongi en wederom 4 dagen
   
 4. Ik vond de eerste keren na de bevalling ook véél heftiger en met véél meer vloeien dan eerst. Naderhand is dat bij mij wel weer genormaliseerd.
   
 5. willen jullie ook op mijn topic reageren. Is net iets anders???
   
 6. Ik heb 4 weken gevloeid en 2 weken bruinverlies gehad. Op zondag was het helemaal klaar en toen werd ik op dinsdag alweer ongesteld :x Gelukkig niet echt veel (althans, in vergelijking met voordat ik zwanger werd)

  Uitgaande van 28 dagen had ik gister weer ongesteld moeten worden, maar helaas. Voor de zwangerschap had ik PCO, dus heb ook geeeeen idee hoe mijn cyclus nu gaat verlopen....
   
 7. Mijn eerste menstruatie (die net achter de rug is) 6 weken na de bevalling was ook behoorlijk heftig w.b. het bloedverlies! Volgens mij is dat helemaal normaal hoor, het moet allemaal even goed schoon gemaakt worden. Ik verloor ook grotere stolsels (yak :D) dan tijdens het vloeien direct na de bevalling en ben maar weer aan het kraamverband gegaan omdat er zoveel bloed was. O, en de menstruatie duurde ook langer dan normaal, ruim een week waar ik normaalgesproken 2 dagen flink vloei en daarna wordt het alweer minder...
   
 8. Bij mij was het alleen de eerste dag wat meer, maar daarna eingelijk net zo weinig als voor de zwangerschap toen viel het altijd al mee. Het heeft zo'n 4 dagen geduurd.
   
 9. Bij mij heeft het anderhalf jaar geduurd (wel BV) En toen het er eindelijk was, was het erg weinig en onregelmatig.
   
 10. De eerste keer na 40 dagen nu de 2e keer na 8 weken!!!
  Vroeg me al af waar het bleef!
   
 11. 3 mnd na de bevalling weer ongesteld. Normaal nooit zo heftig, maar nu :$.
  Idd ieder half uur naar het toilet :->. Wist eigenlijk niet dat het zo heftig kon zijn na de bevalling. Nu alles weer normaal :).
   
 12. Een jaar en twee weken na de bevalling ongesteld geworden. (nu dus) Het is niet hevig en heb nergens last van (rugpijn, buikkrampen,ect) Moet wel zeggen dat het allemaal oud zwart bloed is (lekker sorry hoor!) Ben benieuwd hoelang het duurt en wanneer ik de volgende kan verwachten. Voor mijn zwangerschap erg onregelmatig.
   
 13. Ik sinds donderdag mijn 1e menstruatie na de bevalling...

  Donderdag lichtjes bloedverlies.
  Vrijdag en zaterdag vrijwel niks.

  Sinds vanacht heeel erg bloedverlies, en hevige ongi pijnen!
  Niet normaal. Nog nooit zo erg ongesteld geweest.
  Moet heel vaak naar de wc om te vershonen....:(

  Ben er niet blij mee, maar zal er helaas wel bij horen!
   
 14. Hier 25 maanden na de bevalling ongesteld geworden, hier wat het erg weinig, beetje donker hier maar toch met helder afwisselend. Maar na 3 dagen was het ook alweer klaar. Nergens last van gehad verder. Ben erg benieuwd na hoe het zal gaan lopen.
   
 15. Na 11 weken weer ongesteld geworden.
  Het was bij mij heel erg veel bloedverlies.
  Zo erg dat ik snachts compleet door lekte.
  Het heeft bij mij 3 week gebloed. De 3de week was het gelukkig niet zo veel meer.
  Ben er nu bijna af.
   
 16. Hier nu ook enorm erg ongi de eerste keer (met ruim 11 weken) (is eigenlijk 2e keer want met ruimt 7 weken heel iets bloed verloren wat achteraf waarschijnlijk zeer lichte ongi is geweest).
  Kan me niet herinneren dat dit bij ons eertste kindje ook zo erg was. Ben benieuwd of het bij de anderen ook alleen de eerste keer zo erg was of keren daarna ook.
   
 17. Ik heb 4 weken gevloeid en werd na 6 weken ongesteld. Heeeeeel heftig, echt gigantisch, het bleef stromen, erger als mn kraamdagen. Heb toen ook ruim 10 dagen gemenstrueerd en voelde me gammel en zwak. De eerste 2 of 3 menstruaties waren zo erg, daarna was het normaler.
   
 18. Twee dagen kon ik niet van de wc af komen zonder door te lekken.
   
 19. Ik had m'n eerste menstruatie al met 6 weken. Was wel iets heftiger als normaal, maar niet overdreven..
   

Deel Deze Pagina