En nu???? 38 weken zwanger en ziek!

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Kwabbernoot, 8 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  Ik werd vanmorgen ziek wakker, enorme keelonsteking, heel erg verkouden en een baksteen in mijn hoofd. Vermoed dat ik koorts heb, nu aan de paracetamol dus die is onderdrukt. D. heeft me flink aangestoken alleen ik krijg het natuurlijk 3x zo hard op t moment..

  Maar zo kan ik toch niet bevallen? Heeft dit gevolgen voor de baby? Is er hier iemand weleens echt ziek bevallen, ebt dit dan weg ofzo?

  Oh en nog iets, ik had het idee dat ibuprofen niet mocht aan het begin maar wel aan het einde van de zwangerschap. Ik heb dus een ibuprofen400 genomen om er vervolgens achter te komen dat mijn kindje daar vreselijke hartklachten van kan krijgen én dat het haar bloed verdunt:( Zou dat echt na één pilletje al helemaal mis zijn?
   
 2. babybolly

  babybolly Actief lid

  7 jun 2012
  264
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik zou de vk even bellen. Al is het maar voor overleg en geruststelling. Sterkte!
   
 3. mimi83

  mimi83 Niet meer actief

  1 geruststelling.. Als jij zelf erg ziek bent is de kans dat je lichaam een bevalling ingaat minimaal en gebeurd het toch verdwijnt je ziek zijn echt (tijdelijk) wel.

  Over de medicatie zou ik even de vk bellen, dat weet ik niet.
   
 4. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  babybolly ben bang dat ze me dan willen zien. Wordt allemaal lastig, mn paps wil altijd oppassen maar die is nu voor zijn verjaardag met vrienden aan het bbqen. Wil hem echt niet storen, liever morgen dan komt de fam bbqen en is het wat minder erg ofzo..

  mimi is dat zo ja? Dat scheelt wel, ben bang dat ik dat echt niet trek nu.
   
 5. mimi83

  mimi83 Niet meer actief

  Als er geen reden is dat die baby voorrang heeft blijft jouw lijf echt rustig hoor. Heeft moedertje natuur prima geregeld.

  vriendin van me is over de 41 weken gegaan omdat ze zelf ziek was en haar 2 kids . dag nadat alles weer naar school was . Hoppa baby.

  Andere kennis. Longontsteking wel rommelen maar pas dat de kuur goed aansloeg en ze weer sterk was zette het door.

  En als het toch gebeurd neemt je lichaam het over en dan voel jij je keel niet meer hoor;).. dat regelt het lichaam ook.
   
 6. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  Hihi dan wil ik nu wel bevallen:p
   
 7. nijntje11

  nijntje11 Fanatiek lid

  16 nov 2009
  2.964
  0
  36
  noord-brabant
  Hier ook bijna 38 weken en flink verkouden en keelpijn :(...Balen..
   
 8. Crazy angel

  Crazy angel Bekend lid

  13 jan 2008
  794
  0
  0
  ik zou even met vk bellen, ze wil je dan misschien zien, dan kan je zeggen, gaat nu niet, k bel alleen voor advies. als ze toch t hartje ofzo willen horen, kunnen ze toch bij je thuis komen. heb je ook geen oppas nodig!

  ik zou echt bellen hoor. ibuprofen is niet niks. ik zou t zekere voor onzekere nemen
   
 9. mimi83

  mimi83 Niet meer actief

  kan me er iets bij voorstellen, keelonsteking is echt niet fijn.
   
 10. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  Nee baal flink, helemaal omdat het bij mij als ik niet aan de ibu zit altijd zo doorslaat. Kan er heel ziek van zijn en daar heb ik echt geen zin in! Vorige keer 41 graden koorts en echt dood en doodziek, heel rot.. Ben zo bang dat ik weer t haasje ben:(
   
 11. Omelet

  Omelet VIP lid

  14 nov 2008
  14.876
  0
  0
  Rustig aanzien en afwachten. Paracetamol mag eventueel wel, met mate. Verder aan de sinaasappelsap natuurlijk ;) Je lijf gaat niet bevallen als het dat niet aankan. Je bent nu 38 weken zwanger, je kindje kan nog rustig 3 tot 4 weken blijven zitten, stress is voor niemand goed.
   
 12. Sanne1985

  Sanne1985 Niet meer actief

  Och, wat naar dat je je zo ziek voelt :( Ik was ook ziek tijdens de bevalling, en eerlijk gezegd heb ik er toen niet veel van gemerkt. Pas erna kwam de griep weer terug...

  Voor de Ibu zou ik gewoon even met je vk overleggen. Zelf denk ik niet dat 1tje echt kwaad kan, maar ik ben geen dokter..
   
 13. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  Dank voor alle reacties! Nogsteeds ziek, hoop dat t snel minder is. Ik ben er wel van overtuigd dat de ibu niet echt kwaad kon want ik heb een enorm feestje gehad in mijn buik vannacht:p Mevrouw had het lekker.

  Sanne dat is beroerd in je kraamweek zeg! Was t snel weg?
   
 14. Sanne1985

  Sanne1985 Niet meer actief

  Leuk is anders inderdaad ;) Op de 1 of andere manier heb ik er nog zeker wel een maand last van gehad. Waarschijnlijk omdat je lichaam toch al iets verzwakt is..

  Maar goed, waarschijnlijk ben jij over een paar dagen er weer helemaal bovenop, en beval je dan pas ;)
   
 15. Raket78

  Raket78 Fanatiek lid

  7 dec 2011
  1.655
  9
  38
  Vrouw
  Canada
  En toch zou ik even bellen. Het is echt geen goed idee om Ibu te gebruiken tijdens zwangerschap, maar goed het is gebeurd en je wist het niet. De vraag is, wat nu. Ook al is de beeb lekker actief, neem toch het zekere voor het onzekere in dit geval, als er iets aan de hand is, dan kunnen ze er iets mee omdat je zwangerschap voldragen is. De kans is reëel aanwezig dat 1 Ibu geen schade heeft aangericht, maar het is beter om dat zeker te weten.
  Dus bel, en laat het uitzoeken. Kun je meteen vragen wat je wèl mag nemen, want het is wel heel vervelend om ziek te zijn gedurende de laatste weken. Echt doen hoor! Succes! :)
   
 16. Kwabbernoot

  Kwabbernoot Fanatiek lid

  18 apr 2010
  3.250
  0
  0
  n.v.t.
  Heb gebeld maar ben de ibu vergeten te vragen. Heb nu al vanaf vorige week geen fatsoenlijke nacht meer gemaakt en ben gebroken maar mag niks om beter te slapen.. Ook werd me verteld dat mocht de bevalling nu doorzetten ik in het ziekenhuis moet bevallen omdat ik koortsig ben. Naja nadat ze me dat had verteld was ik zo van slag dat ik t ff kwijt was.

  Moest de huisarts maar bellen voor een kuurtje maar die kan ik pas morgenochtend weer bellen. Ze belde me namelijk nét 10 minuten te laat terug waardoor ik geen afspraak bij de ha meer kan maken. Bahbahbah..
   

Deel Deze Pagina