Ervelijk?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Lill, 26 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lill

  Lill Bekend lid

  24 aug 2008
  915
  85
  28
  Vrouw
  Enschede
  Wat ik me afvraag, of symptomen van zwanger zijn ervelijk zijn.
  Dit klinkt een beetje stom maar daarmee bedoel ik, mijn moeder heeft nooit over gegeven toen ze zwanger was van mij, dus zou ik dat dan ook hebben, of maakt het niks uit en kan ik net zo goed elke dag me de maag uit mn lijf kotsen bij wijze van?

  En in hoeverre zou ik een zwangerschap kunnen herkennen aan symptomen die bijv mijn oma bij mn tante/moeder had, en mn moeder bij mij? want het viel me op dat dat wel bijna hetzelfde was bij mn oma en mn moeder en tante..
   
 2. buikje Essie

  buikje Essie Fanatiek lid

  4 apr 2008
  1.099
  0
  0
  Allereest wilde ik zeggen dat elke zwangerschap anders is. Bij ons eerste kindje heb ik 7 maanden lopen spugen, ons 2e kindje 3 maanden smorgens spugen en best wel wat kwaaltjes in de maanden erna, obstipatie en bekkenklachen enz. Nu ik weer zwanger ben heb ik me nog nooit zo goed gevoelt! Bij mij was het dus elke keer anders.

  mijn moeder had van het eerste kindje (ik) nergens last van. Ik daaren tegen heb 7 maanden flink lopen spugen. bij de tweede en dedre was zij vreselijk ziek terwij lik me juist goed voelde.
  Haar eerste bevalling was snel maar die van mij erg lang en moeizaam.

  Ik denk dus dat de manier van zwanger zijn niet zoveel met elkaar te maken heeft.
   
 3. Deurtje

  Deurtje Fanatiek lid

  8 mei 2008
  4.332
  0
  0
  Ik heb geen idee of het zo is, maar ik hoop het wel.. mijn moeder heeft 2 redelijk onbezorgde zwangerschappen en bevallingen gehad. Ze was nooit misselijk en ik ook ben ook niet misselijk geweest... dus wie weet!
   

Deel Deze Pagina