Nou wil ik lekker gehaktballen gaan maken en ik doe dan altijd gehakt, ei en beschuit. Maar nu heb ik dus geen eieren in huis. En naar de winkels gaan zie ik ook niet zitten met 2 kinderen. Is half uur heen lopen half uur terug. En fietsen durf ik nu niet. Dus is mijn vraag, kan ik gehaktballen maken zonder ei? en moet ik er wat anders voor gebruiken? of zal het wel lukken? En is het nog te eten dan bedankt alvast
Ik had 2 weken geleden precies hetzelfde. Ik heb het zonder gedaan en kleine gehaktballen gemaakt. Dat was goed gelukt. Dan worden ze ook niet zo droog.
jawel te eten is het zeker alleen kan ietjes droger zijn. je kan ook uitjes erin doen om dat wat te verhelpen. kzou zeggen probeer het en laat het ons weten
maar hoeveel beschuit doen jullie er altijd door? moet dat nu minder of niet? wel te zien dat ik geen kookwonder ben
ik gebruik nooit beschuit en ei, doe altijd gewoon lekker gehakt kruiden er door heen en wat knoflook en een vers uitje en thats it .. Dus ja hoor kan wel zonder ei
nou het is gelukt hoor En heeft heerlijk gesmaakt Sterker nog heb haast geen verschil geproefd. Bedankt allemaal nogmaals
Ik gebruik ook nooit ei, wel gehaktkruiden, paneermeel, teentje knoflook, ketjap en sambal. Hmmmm hongerrrrrr.