gek van oma!(moeder van m`n moeder)

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Dani84, 27 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Dani84

  Dani84 VIP lid

  20 apr 2008
  7.176
  3
  38
  Vrouw
  Gastouder / PM-er
  Thuis
  Hoi hoi

  Nou de titel zegt het al.. ik word gek af en toe van me oma!

  Het is zo ontzettend lief mens en m`n opa ook en ik weet dat ik eigenlijk niet mag klagen dat ik ze nog heb.. Maar af en toe..

  Ze worden ook een dagje ouder.. snap het best.. maar ben in jan`09 2 jaar getrouwd.. en woon nu 25 km verderop.. terwijl m`n ouders en opa en oma in de zelfde straat wonen. Ik ga bijna elke week ff een bakkie doen of bel ff..

  Nu ben ik 2 weekjes niet geweest en nu doet ze niks al opmerkingen naar m`n hoofd slingeren via de tel.. of als ze bij m`n moeder is en ik met haar aan de foon ben schreeuwt ze er door heen..

  Dan gaat het over opmerkingen als; Wil ze me niet meer kennen, Leef je ook nog.. Jou zien we ook nooit.. Laat ik maar bellen nu je zwanger bent want zelf bel je toch niet enz.. enz.. was ik bij de vk geweest belt ze me op.. vertellen we niet meer hoe de cotroles gaan? Ik was er net weer :( En ik heb ook al gezegt dat ik druk ben met me eigen dingen en geen bericht goed bericht.. en dat ik zo vaak mogelijk langs probeer te komen..

  Wat moet ik hier nu mee.. probeer het echt te negeren maar t lukt me niet .. M`n moeder zegt ook al.. trek het je niet aan. Snap het ook wel... 1e klein kind wat in verwachting is..

  Als ik bij m`n moeder langs ga voel ik me verplicht ook bij hun hoi te zeggen.. zwaai meestal ff.. en loop naar binnen. Vorige keer hadden we een verjaardag en was bij me ouders geweest en we lopen langs.. Loopt ze verontwaardigd naar m`n ouders waarom ik niet langs kom en wat ik aant doen ben enz enz .. waarom ik niet binnenkwam..

  Sorry heel lang verhaal :oops: maar moest het ff kwijt hoor.. Wat doe je hier nu aan.. Zoals morgen ben ik vrij.. ze roept nu al 3 dagen kom je donderdag nog? t zijn lieve mensen ben blij dat ik ze heb maar af en toe... pfff word je er moe van..

  Liefs Danielle
   
 2. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  haha ik snap het helemaal ik heb ook een oma van 85 die heel de dag alleen maar opd e bank ligt (ze kan niets anders meer) alleen TELEFONEREN! soms wel 10 keer per dag, gelukkig kunnen we het onder mijn moeder, zusje en mezelf een beetje delen en is ze niet zo snel gepikeerd als ik niet uit mezelf bel (zij belt immers toch al genoeg haha) maar ik weet hoe lastig dat kan zijn en dan mag je OFFICIEEEL nog niet schelden ook haha

  NOU SUCCES ERMEE!
   
 3. Dani84

  Dani84 VIP lid

  20 apr 2008
  7.176
  3
  38
  Vrouw
  Gastouder / PM-er
  Thuis
  haha dankje wel ze is nog maar 73.. en ze gaat wel veel weg alleen samen met m`n opa.. fietsen e.d. doet ze niet meer.. en dan zoekt ze mensen om met haar mee te kunnen haha ;)
   
 4. Lientje

  Lientje Fanatiek lid

  24 nov 2005
  4.063
  0
  0
  Financieel advies
  Zeeland
  Is ze niet aan het dementeren? Dat claimgedrag komt erg bekend voor, en al die rare dingen die ze in haar hoofd haalt. Mijn oma is ook dement, en die deed in het begin ook zo raar.
   
 5. Dani84

  Dani84 VIP lid

  20 apr 2008
  7.176
  3
  38
  Vrouw
  Gastouder / PM-er
  Thuis
  ja nou ik weet het niet.. soms vraagt ze idd dingen 3x en ze heeft ook een gehoor apparaat waar ze nog niet zo goed mee hoort.. dus kan best..
   
 6. mona23

  mona23 Niet meer actief

  dit kwam ook meteen in mij op.
   
 7. Foxter

  Foxter Niet meer actief

  Mijn oma werd ook zo voordat ze dement werd. Ook zo claimerig..
   
 8. Dani84

  Dani84 VIP lid

  20 apr 2008
  7.176
  3
  38
  Vrouw
  Gastouder / PM-er
  Thuis
  Hoi

  Ja kan best hoor ze is nu 37 word 74 (als ik t goed heb)

  Ben er nu langs geweest en heb vanmorgen nog ff gebeld en dan is t ook goed he is er niks aan de hand.. Nou ja we zient wel

  groetjes Danielle
   
 9. Claartje79

  Claartje79 Fanatiek lid

  17 aug 2006
  4.862
  0
  0
  huismuts
  Groningen
  hier is het mijn schoonloeder die zich zo gedraagt.
  mijn man belde altijd standaard elke woensdagavond met haar en ging in z'n studententijd altijd naar huis in het weekend. tijden veranderen, je krijgt een relatie, gaat samen wonen etc. dus ook gewoontes veranderen..... NOT volgens het loeder. altijd bellen emt gezeur dat ze nooit iets horen, we nooit langs komen (nee jullie komen vaak langs), wat er allemaal zo rot is in het leven en wat wij toch allemaal verkeerd doen (meteen al een hoop, want ik ben atheist en zij gereformeerd.... daar gá je al)

  sja....... ze horen er bij, maar wat een gedoe zeg.

  we hebbe hier wel heel bewust géén vaste dag dat we bellen. kunnen 2x in één week bellen of een maand niet en ook geen vast ritme in langs komen. dat deden we ook een tijdje en als je dan een keer laat afweten.... pfffff.....
   
 10. Merijn

  Merijn Niet meer actief

  Ik heb om die reden bewust weinig contact met mijn opa's en oma's. Ik heb namelijk 1 moeder, 3 vaders, 2 opa's en 3 oma's ;) Waarvan 1 opa en oma gescheiden zijn (dus apart bezocht moeten worden). En dan wonen ze ook nog eens allemaal niet in de buurt. Om gek van te worden!

  Maar ik denk dat je er op die leeftijd weinig meer aan verandert... Misschien moet je dr eens subtiel zeggen dat je druk bent met andere dingen en daardoor niet altijd evenveel tijd hebt. Maar ik denk zelf dat dat niet heel veel zin zal hebben. Misschien kan je moeder eens met haar praten?
   
 11. sukkie

  sukkie Fanatiek lid

  8 mrt 2008
  1.166
  0
  0
  Het lijkt mij handig om eens duidelijk aan te geven dat je een eigen leven hebt.
  Je kunt toch niet iedereen gaan bellen elke keer als je controle hebt gehad? Ik stuur mijn ouders en schoonouders een smsje dat alles weer ok is en andere mensen die geinterreseerd zijn die bellen mij maar of komen maar bij mij langs!
  Als ze zich zo vervelen dat ze zo kunnen zeuren kunnen ze ook de deur uit gaan en op bezoek komen lijkt mij.
  Mens wat een gezeur, ben blij dat ik daar geen last van heb......heel veel sterkte er mee in ieder geval!
   

Deel Deze Pagina