**GTST 2013 topic ! Met spoilers & speculaties ! deel 3**

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door lydia1986, 20 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hier een vervroegd nieuw topic !

  Voor de duidelijkheid hier worden spoilers en speculaties geplaatst..
  Hier dus geen 'gezeur' over aub

  Hier de laatste spoilers :


  Maandag 25 maart
  Aysen krijgt te horen dat er een officiële klacht tegen haar is ingediend, maar ze gaat ervan uit dat het allemaal wel los zal lopen. Sjoerd sluit net een cokedeal als Bianca ongevraagd zijn kamer binnenkomt. Wiet probeert Rikki ervan te overtuigen dat Lorena haar bij iedereen zwart loopt te maken.

  Dinsdag 26 maart
  Wiet doet haar uiterste best om een auditie voor Rikki te versieren. Mike geniet als hij een overwinning boekt op Laura. Noud voelt zich buitengesloten als Nina hem niet betrekt bij de baby. Rik wil Sjors onderdak aanbieden, maar Nuran weet niet of dat een goed idee is.

  Woensdag 27 maart
  Mike speelt op Lorena’s gevoel zodat hij haar vertrouwen krijgt. Jef schrikt als Frederique ontdekt dat hij negatief over haar is geweest. Rik heeft een lastige kwestie met Aysen te bespreken. Bing probeert zijn nieuwe vriendinnetje Monica uit te leggen hoe het tussen hem en Aysen zit.

  Donderdag 28 maart
  Bianca wil flyers ophangen om Edwins brommer terug te vinden. Sjoerd probeert haar te stoppen. Anton doet een schokkende ontdekking en gaat zelfstandig op onderzoek uit. Mike doet extra charmant om Lorena voor zich te winnen. Noud klaagt tegen Bing over het gedrag van Nina.

  Vrijdag 29 maart
  Rikki krijgt de uitslag van haar auditie bij de Pop university. Anton onthult wat hij ontdekt heeft. Sjoerd komt in een gevaarlijke situatie terecht. Jef en alle bezoekers van De Koning ontdekken Frederiques verborgen talent.


  Groetjes Lydia !
   
 2. Lijkt me leuk om hier mee te lezen en te schrijven.. heb al stukken van deel 2 gelezen. Maar, leuk hoe iedereen over de personages denkt.. :p
  en las net dat sjors zwanger is?! (in t echt) gaan ze er in gtst ook nog een boeiend verhaal rondom maken?!
   
 3. Oh, ze is onvruchtbaar natuurlijk in de soap..
   
 4. Ik lees hier ook weer verder...
  :)
   
 5. Ik lees ook weer mee :D
   
 6. Waarom wil Rik toch steeds mensen in huis nemen? Heeft hij niet genoeg aan Nuran, Rikkie en Bram?
   
 7. Idd snap ook niet echt waarom Rik meer mensen in huis wil nemen.

  MamavanM1 Sjors is idd in het echt zwanger, zullen ze wel weinig aan doen met gtst aangezien ze onvruchtbaar is.
   
 8. Ook ik ben weer van de partij :D:D
   
 9. Ze heeft het toch ook steeds over gaan? Zou ze even gaan en toch terug keren? Dan heeft ze d'r verlof ook gehad
   
 10. Ja klopt, een nieuw begin met Wiet. maar Wiet wil het niet. en nu wil ze bij Rick wonen las ik. denk dat ze dan toch maar weggaat voor even, en daarna toch iedereen mist ofzo. Of er is een wonder gebeurd?!:p

  dan zou Mike toch wel SUUUPER zaad hebben.
   
 11. Denk dat wiet met Sjors weggaat
   
 12. Spoilers

  Maandag 1 april

  Rikki is erg druk en heeft geen tijd voor Tim. Laura bijt zich vast in en plan om Mike te ontmaskeren. Om Bianca te overtuigen dat Sjoerd gebruikt, doet Anton en radicale stap. Sjoerd wordt tot het uiterste getergd.

  Dinsdag 2 april

  Frederiques zangkunsten zijn online en groot succes en dat blijft niet onopgemerkt. Bianca probeert te achterhalen hoe groot Sjoerds probleem is. Bing wil graag een kind en sluit een deal met Monica.

  Woensdag 3 april

  Bing ergert zich als Aysen Monica probeert te intimideren. Nina wil niet naar buiten met Nola. Mike wil dat Sjors zich niet met zijn liefdesleven bemoeit. Laura vindt een bondgenoot in haar strijd tegen Mike.

  Donderdag 4 april

  Janine wil van Ludo weten of hij het ook moeilijk vindt dat ze geen gezin meer zijn. Sjoerd doet een goede daad, waardoor Bianca positiever naar hem kijkt. Nina doet stoer, maar Noud doorziet haar ware gevoelens.

  Vrijdag 5 april

  Anton schrikt als hij van Bianca hoort wat Sjoerd gedaan heeft. Jef en Frederique hebben de zenuwen over een make over meeting. Sjoerd heeft geld een dus gaat het mis. Rikki en Tim weten het bij te leggen.
   
 13. Weet niet of ze kloppen & kindje nola !?!?
   
 14. Wil net vragen wie is Nola whahaha
   
 15. Nou dat was het eerste wat ik dacht... Nola.?
   

Deel Deze Pagina