haar opsteken!

Discussie in 'De lounge' gestart door Dahlia, 26 dec 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Vanmiddag gaan mannetjelief en ik naar zijn ouders om 2e Kerstdag te vieren. Nu wil ik een keer wat anders met mijn haar. Ik heb het altijd los hangen. Ik heb haar tot aan het eind van mijn nek ongeveer. Het hangt nog net niet op mijn schouders en ik heb het een beetje in laagjes waardoor een hele staart ook nog net niet lukt, want dan valt er haar tussenuit.

  Hoe steek je je haar op? Is er iemand die me dit stap voor stap uit kan leggen of weten jullie een site waar dit heel makkelijk beschreven staat?

  Ik heb wel het één en ander aan haarspul zoals elastiekjes, schuifjes, speldjes etc..... dus dat hoeft geen probleem te zijn.
   
 2. Klinkt miss heel stom, maar ik knoop het altijd in een knot, heel simpel, haar ronddraaien en elastiekje erom heen.
   
 3. Jamaar daar is mijn haar te kort voor. Dan valt er haar tussenuit.
   
 4. of je haar omhoog draaien en vastzetten met een grote klem de losse plukken die eruit vallen vast zetten met een schuifspeldje..

  Je kan ook je haar in twee vakken verdelen bovenkant vastzetten met een dun elastiekje en onderkant ook vast met een dun elastiekje.
  Dus dan krijg je 2 staartjes onder elkaar.
  Van hieruit plukjes pakken losjes een krul indraaien en die vastzetten met een schuifspeldje alleen is dit erg lastig om bij jezelf te doen!

  Suc6
   

 5. Dit wil ik proberen. Kijken of het mooi word.

  Ik heb trouwens ook een dikke bos met haar, dus dat maakt het ook best lastig allemaal....

  Nog meer tips/ ideeen?
   
 6. Of nonchalant invlechten?

  Of de bovenkant opsteken .. van voren 4 vlakjes maken en plukjes draaien en vastzetten op 1 punt.. Vanuit dat punt kun je dan ene knotje oid maken of met een mooie knip vast zetten..

  Mooie diadeem in?
   
 7. Bekijk bijlage 39337

  Dit is het geworden. Tis gelukt! Thanks voor de tips.
  (Ik heb de foto ff bewerkt, wil een beetje anoniem blijven hier...;))
   
 8. Chique hoor!8)
   
 9. Leuk hoor!

  En als je nog een keer wat anders wilt met je haar...dan kun je ook alleen de bovenkant leuk omhoog doen met speltjes of clipjes.
   
 10. Thanx dames.

  Ja zou inderdaad ook kunnen consider. Ben alleen echt niet zo creatief om iets met mijn haar te doen. Ben er niet echt goed in. Maar wat ik nu heb is makkelijk te doen...
   
 11. Je hebt precies zulk haar als mij haha. zelfde kleur, zelfde lengte, even dik, en ik heb het nu ook zo opgestoken :D wat grappig!
   
 12. Das zeker toevallig. ;)
  :D
   
 13. Volgende keer zou je ook een staartje kunnen maken en dan plukken na binnen werken met schuifjes
   
 14. wat ik eerder altijd deed was allemaal plukken ronddraaien en die dan vast zetten met die miniklemmetjes en dan helemaal rond. maar heb je wel veel kleine klemmetjes nodig maar is erg leuk. kan ook alleen aan de voor kant zodat je achter los hebt, maar dat het net anders is als anders:)
   
 15. Dat heb ik ook eens gedaan, kan er heel mooi uitzien! Maar idd moet je wel heeeel veel klemmetjes hebben. Als je ooit wat langer haar krijgt kan je dat ook doen en dan plukjes los laten.:)
   
 16. hallo ik zal je een tip geven.

  ga op je hooft hangen en blaas je gewassen haar lekker wild droog.
  doe er dan een heel klein beetje gel in om het wat bij elkaar te houden. blijf wel op je hoofd hangen.
  spuit dan wat haarlak op de punten en de rest van het haar.
  sla nu alles ineens achter over en sta recht voor de spiegel.(je lijkt nu dan een beetje op tina turner)
  pak nu flink wat schuifspeltjes (die heb je in verschilende kleuren) pak de kleur die het dichtst bij je haar past of om het nog makkelijker te maken van die hele kleine klemmetjes (dit vind ik persoonlijk minder mooi maar wel makkelijk)
  begin nu bovenop plukjes een halve slag opdraaien en vastzetten met het schuifje dit doe je helemaal rond je hoofd. daarna kam je het over gebleven haar wat tegen en spuit je het in de goede richtig met haarlak.
  hoe meer je vast pakt en opdraait hoe klasieker het kapsel wordt. hoe meer je los laat hangen bijvoorbeeld plukjes bij de oren en of pony hoe pittiger het wordt.
  let op de basis van haarlak en gel is belangrijk.


  en klaar is je opsteekkapsel
  succes
   
 17. haha zit ik een heel verhaal te tikken lees ik nu dat er al zo iets staat.

  maar toch succes.
   

Deel Deze Pagina