Helemaal geen interesse in speelgoed

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Olifantje, 14 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. #1 Olifantje, 14 sep 2012
  Laatst bewerkt: 14 sep 2012
  Ik weet niet of het "normaal" is, maar ik merk eigenlijk dat ons zoontje niet echt speelt.
  Als hij bijvoorbeeld in de kinderstoel zet en ik leg wat op het tafelblad, dan pakt hij het niet. Net zoals dat ik stukjes brood op het blad leg, hij kijkt er niet echt naar..
  Toen hij nog wat jonger was en ik gaf hem een broodkorst, toen pakte hij het wel vast en stak het in zijn mond.
  Maar als ik nu wat in zijn handje doe, dan laat hij het meteen vallen.

  Als ik hem op zijn speelkleed leg op de vloer en leg wat speeltjes rond hem, dan is hij alleen druk bezig met proberen te bewegen/kruipen en op handen en voeten te staan en kijkt ook niet naar het speelgoed om.
  Hij kijkt dan wel soms naar mij en gaat dan lachen als ik "kiekiek" zeg.

  Ik weet niet of het te maken heeft met mijn andere topic. Ze zijn nog steeds aan het onderzoeken of hij epilepsie heeft want zijn EEG's zijn bijzonder zeggen de neurologen. Hij krijgt eerdaags ook een ruggeprik. :(
   
 2. Geen idee of het normaal is of niet. Kan alleen zeggen dat mijn dochter van 8 maanden alles pakt waar ze bij kan. Die is dus wel heel veel aan het spelen met dingen.
   
 3. Ik denk dat het eerder is dat hij zich nu concentreerd op een andere ontwikkeling. Je zegd dat hij aan het proberen is om te kruipen en op handen en voeten te gaan staan. Ze focussen zich meestal op 1 ding tegelijk :)
   
 4. Hier ook zo'n fase gehad. Was veelste druk met oefenen!
   
 5. het oei ik groei boek zegt ook ze kunnen niet alles tegelijk uit de winkel gebruiken, jou zoon haalt nu het kruipen\tijgeren staan op handen en voeten en daar gaat nu al zijn energie naartoe.

  dus voor de speeltjes is nu geen energie ik denk dat het heel normaal is.
   
 6. Oooh bedankt meiden, voel me al een stuk opgeluchter! Dingen zoals autisme kwamen al voorbij in mijn gedachten. :->

  Dat hij op het speelkleed te druk bezig was met oefenen (want hij kan ook nog niet blijven zitten als ik hem neerzet), kon ik wel begrijpen, maar vond het zo vreemd dat hij in de kinderstoel geen interesse toont. :->

  Brabbelen doet hij dan wel weer fanatiek. De hele dag door. :D Zit ook gekke hoge geluiden te maken als hij zijn mond open doet en tong heen en weer beweegt. ;-)
   

Deel Deze Pagina