hoe krijg ik heet van pepers van handen?

Discussie in 'De lounge' gestart door lovewinnie, 1 okt 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. iemand een tip hoe ik me handen schoon kan krijgen. heb zojuist rode pepers gebruikt en heel me handen zijn nog steeds heet ondanks velle malen wassen met water en zeep. .hierdoor durf ik me kleine meisje amper vast te houden bang dat ze hier last van heeft. als ik me lip of neus aanraak begint het hevig te branden vandaar, verder zit er al een uur iets in me oog maar durf er niet aan te komen :)

  iemand?
   
 2. Misschien je handen wassen met schuurmiddel of tandpasta? Weet niet zeker of het werkt, maar je kan het proberen!
   
 3. met citroen ff wassen!
   
 4. Het stofje dat zo heet is in de peper is olie-achtig. (capsaïne of zo iets) Het lost daarom niet op in water. Misschien eerst even olie (zonnebloem of olijf ofzo) op je handen doen en daarna weer wassen.

  Ik hoop dat het helpt....
   
 5. ik heb het allemaal geprobeerd maar helaas, nu de olie nog gaan proberen en hopelijk werkt het, anders geef ik het op
   
 6. En? Is't er af?
   
 7. het heeft wel wat geholpen thanks voor de tip. ik zou er zelf nooit aangedacht hebben maar het is echt een stuk minder nu en heb veilig me meisje kunnen knuffele
   
 8. tandpasta!
   
 9. volgende keer moet je misschien een boterhamzakje om je hand doen. of van die plastic handschoentjes die bij de haarverf zitten.

  wij hadden vroeger een papgaai die graag rode peper at. mama had ook een keer in haar oog gewreven en dat is HEEL pijnlijk. kan me goed voorstellen dat je je zorgen maakte om het babyvelletje van je kind.
   

Deel Deze Pagina