Ik doe er altijd zon bakje van conimex bij, voor boontjes. Boemboe sajoer. En ik eet sperziebonen met rijst en pindasaus, heeeer-lijk
Ohhh wat lekker allemaal dames! Ik kan elke week met de sperziebonen wel wat anders proberen Zoveel tips heb ik gekregen. Eten koken is vandaag niet meer gelukt. Visite liep wat uit, maar morgen ga ik zeker aan de slag! Heb er nu al zin in
hihi leuke topic! staan echt goede ideetjes bij weet je waar boontjes ook lekker in zijn, zeg maar die lange dunne (ook wel prinsessebnoontjes genoemd)? lekker geroerbakt met Wereldgerechten Beef teriyaki! ah!
geen keuken prinses maar een zus als kok bonen laten koken en erna spekkies bij doen en zo nog even op het vuur laten staan hmm
Ik bak het altijd op met spekjes, uitje, knoflook en pijnboompitjes. Zout, peper en nootmuskaat. En als ik nog zelfgemaakte kruidenboter over heb, een flinke lepel daarvan bij. (hmm toevallig zijn de sperziebonen in de aanbieding, die maar es halen)
We hebben een groot receptentopic. Daarin kan gepraat worden over recepten bereiden en dergelijke. Deze gaat dicht. Kwebbel