hoe vallen de schoenmaten van Crocs: groot/klein?

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door hanna76, 19 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo,

  Ik wil graag crocs kopen voor ons zoontje. Nu zat ik te kijken op www.crocs.nl en ik zie dat ze daar de volgende maten hanteren. Of 23/24, of 25/26.
  Nu heeft ons zoontje op dit moment maat 24, maar gaat natuurlijk straks naar maat 25...
  Welke maat moet ik nu nemen...? Vallen de crocs groot uit? Of juist weer niet?

  Groetjes,
  Hanna
   
 2. k heb ook crocs voor mn kleine. Nu maatje 25/26 terwijl ze net nieuwe zomerschoenen heeft maat 26. dus ze vallen volgens mij redelijk ruim. Maar k zelf ben eerst even met haar naar de sportzaak geweest en even crocs gepast (daar hadden ze maar 1 soort) en vervolgens op internet de allerleukste uitgezocht :) daar hebben ze toch veel meer keus.
   
 3. ik vind ze ook groot vallen.
   
 4. ik vind ze inderdaad ook groot vallen. Ik zou toch voor de maat 25/26 gaan. t zou jammer zijn als hij ze maar even kan dragen.
   
 5. Mijn zoontje heeft nu maatje 22, dus crocs maatje 21-22 gepast die waren veelste klein. Maatje 23-24 waren weer veelste groot. Hier dus geen crocs :(
   
 6. Je hebt tegenwoordig ook best hele leuke neppers hoor! En die hebben ook veel verschillende maten! Bij de echte crocs pist Vigo ook steeds naast de boot omdat ze of te klein zijn, of te groot... Althans, dat was vorig jaar. Ik heb toen bij de bristol hele stoere 'crocs' van Cars gekocht en die bevielen uitstekend. Zowel voor Vigo als voor ons ;)
   
 7. Irritant he?! Hier is 6-7 (23/24) te klein (teen tegen rubber aan) en 8-9 (25-26) echt te groot. Dus laten we zeggen dat ze 24,5 heeft, maar nu dus geen Crocs aan kan :(.

  Het zijn natuurlijk dubbele maten, vandaag het grote verschil. Als je zoon nu maat 24 heeft zou ik niet voor 25-26 gaan.
   
 8. Dat hadden wij vorig jaar, mijn zoontje droeg 22 maar 21/22 was te klein en 23-24 veel te groot! Vorig jaar had hij dus ook 'frogs' ;)
  Hij draagt nu 24 en crocs 23-24 en die zitten perfect!
   
 9. Jaaaa ze stonden vandaag op de markt met frogs :D Maatje 22 gekocht, helaas niet "mijn"kleur, maar goed haal die volgende week wel, voor die 5 euro
   

Deel Deze Pagina