hoe verder hoe rustiger of ben ik geval apart?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door channa, 25 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. channa

  channa Actief lid

  18 mei 2008
  231
  0
  0
  stylist
  omdat ik zge mr aan de remmers heb gelegen vraag ik me af of me kindje daardoor rustiger is of doordat t komt doordat hij tog minder ruimte heb..want wat k mensen hoor vertellen dat de baby hun ribben bont en blauw trapt..? ik heb daar helemaal geen last van ik voel hem af en toe wel draaien en wurmen maar geen fikse trappe of stoten ?...herkent iemand dit of zal t mss tog door de remmers zijn gekomen ? of doordat ik juist zoveel rustiger ben ?
   
 2. melloncollie

  melloncollie Niet meer actief

  Mijn kindje is ook geen trappertje hoor. Maar vanaf het begin zit ze al best laag dus ik denk dat ze gewoon niet bij mijn ribben kan :) Daarbij ben ik ook nog lang, dus misschien heeft ze gewoon wat meer ruimte. Maar ik zie nog wel minstens 1 keer per dag mijn buik alle kanten opgaan. Alsof ze een tukkie gaat doen en even de juiste positie opzoekt ;)

  Sommige kids zijn denk ik gewoon drukker in je buik dan anderen.
   
 3. Femmetje

  Femmetje Bekend lid

  24 mrt 2008
  815
  0
  0
  Hoi ik heb t ook hoor. Eerst was ze een grote drukteschopper, een week of 3 geleden werd het al minder en deze week voel ik dr echt gewoon helemaal niet zo vaak en als ik dr voel zomaar zachtjes. Bij mijn eerste had ik dat overigens niet. Moet straks op controle dus ga het toch even aangeven, maar denk dat het wel normaal is. En het verschilt natuurlijkw el per persoon. Ben trouwens 35,5 week
   
 4. Life in Pink

  Life in Pink Niet meer actief

  Hier ook nooit gekneusde ribben gehad ;) Voel haar ook vanaf een week of 32 meer schuiven en niet meer schoppen. En verder is ze ook gewoon rustig, dus maak je geen zorgen hoor!
   
 5. Petra82

  Petra82 Bekend lid

  10 jul 2008
  554
  30
  28
  Westland
  Hier ook meer een wurm dan een schoppertje hoor! En wat voor een wurm! Gerust een uur achter elkaar! Beter zo dan dat je niets voelt of een gekneusde rib, toch?

  Groetjes!
   
 6. Zena

  Zena Fanatiek lid

  9 dec 2006
  2.428
  0
  36
  Sinds een week of anderhalf voel ik mijn kleintje ook meer "wurmen"dan schoppen. Heeft vooral met ruimtegebrek te maken denk ik. Ik voel dr nog prima, maar t is wel heel anders nu. En ik denk dat ik sowieso een rustig kindje heb.
   
 7. channa

  channa Actief lid

  18 mei 2008
  231
  0
  0
  stylist
  das waar hihi maar mis dat schoppe ook wel n beetje..mr dat 'wurmen 'voelt ook wel grappig....naja heb morgen weer n controle echo dus dan ga ik t allemaal merken..:D..thnx voor de woordjes..xx
   

Deel Deze Pagina