hoelang van te voren aanwezig zijn op schiphol?

Discussie in 'De lounge' gestart door mamavanbrandon, 26 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. de titel zegt het eigenlijk al; hoe lang van te voren moet je aanwezig zijn op schiphol voor je gaat vliegen?

  Wij vliegen om 6.30, ik heb weleens gehoord dat je er 3 uur van te voren moet zijn.. Ik vind dat wel heel erg lang van te voren!
   
 2. Ligt eraan, kun je via internet inchecken? Wij zijn er meestal ong. 2 a 2 1/2 uur van te voren (dan moesten we nog inchecken). Maar ja ik vind het altijd superleuk op Schiphol, vermaak me altijd wel. Alleen 's nachts is er niet zo heel veel te doen. fijne reis in ieder geval!
   
 3. waar ga je naar toe?

  ga je verre reis zou ik echt 3 uur doen

  ga je binnen europa kun je wel 2,5 uur aanhouden

  ik vind 3 uur wel meevallen hoor!
  die tijd is daar altijd zo om.
  vorig jaar 2 keer geweest met onze dochter eerst 5 maandjes later 10 maandjes.
  was goed te doen.
   
 4. ja we kunnen ook via internet inchecken.. Als je dat doet, hoe lang van te voren moet je dan aanwezig zijn? Een uur ofzo? Ik baal dat het zo vroeg in de ochtend is dan haha
   
 5. Welnee je hoeft er echt geen drie uur vantevoren te zijn. Ik neem aan dat je een korte Europese vlucht maakt? Dan zou ik online inchecken en gewoon om 17.00 er zijn. Er is toch helemaal niks te doen daar midden in de nacht. Goede reis!
   
 6. we gaan trouwens naar portugal!
   
 7. Oooo ik ben jaloers, zou daar zo graag eens heen gaan!!! Je moet natuurlijk nog je bagage afgeven, maar dan is max anderhalf uur van te voren volgens mij voldoende. Het enige waar je rekening mee moet houden is de handbagage check, daar kan het nog weleens druk zijn. Vergis je daar niet in.
   
 8. ik heb er ook super veel zin in! We gaan over drie weekjes. Die handbagagecheck is toch bij de gate?
   
 9. Ja als het goed is wel.
   
 10. Israel en de VS 3 uur van te voren.
  Binnen Europa 1,5 tot 2 uur.
   
 11. ik zou toch zeker wel 1,5 uur van te voren er zijn als je thuis al incheckt. je moet ook nog je bagage afgeven, naar de gate en een half uur voor vertrek ga je al boarden.
   
 12. buiten europa idd 3 uur van tevoren dus naar Portugal is 2 uur vantevoren wel goed.
   
 13. er staat toch altijd bij hoelaat de check in balie open gaat? ik zorg er meestal voor dat ik uiterlijk een half uur na openen van de check in er ben, dan ben je sowieso op tijd. en beter ff wachten dan rennen voor je vlucht.
   
 14. Enne voordat je van huis gaat ff checken of je vlucht geen vertraging heeft..

  Hebben wij nl een keer meegemaakt, 6 uur vertraging, gelukkig van te voren gecheckt...
   
 15. Nee, op europese vluchten niet en het kan heeeeel druk zijn daar.
  De gatedeur sluit ook in principe 10 min voor vertrek. Ik zou echt min 1,5u van te voren er zijn, om niet gestresst en bezweet in het vliegtuig aan te komen...

  Fijne vakantie!
   
 16. wij zijn een keer pas een uur voor vertrek gekomen ik nog stressen of we nog konden inchecken maar ze hebben er helemaal niks over gezegd
  veel plezier
   
 17. 2 uur van te voren geloof ik,maar hang me er niet aan op,het is voor mij al weer 16 jaar terug dat ik voor het laatst gevlogen heb...
   

Deel Deze Pagina