hoelang wachten tot het vanzelf komt....?

Discussie in 'Miskraam' gestart door moedertje1983, 31 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. moedertje1983

  6 jan 2008
  70
  0
  0
  goedenmiddag,

  dinsdag 26 augustus kwamen wij erachter dat de echo niet goed was. Nu vertelde de verloskundige mij dat ik nu minimaal 2 weken moet wachten totdat de miskraam vanzelf komt. Ik heb zelf daar een heel naar gevoel bij. Want volgens mij kan ik wachten tot en met sint juttemis want ik heb geen kramp,buikpijn of bloedverlies. En als ik niet beter zou weten zou ik denken dat er niets aan de hand was.

  Aankomende dinsdag voor echo naar ziekenhuis omdat ik zo snel mogelijk een curretage wil. Dus eerst in spanning zitten voor je eerste echo..daar te horen krijgen dat het niet goed is. Dan een week wachten voor een tweede echo in het ziekenhuis. Daar strax te horen krijgen dat het inderdaad niet goed is en dan een afspraak maken voor curretage.. al met al zijn we dus 1,5 maand verder. Ik durf niet eens meer te hopen dat het vanzelf komt omdat ik niet wil weten wat er uit gaat komen.

  Je moet maar afwachten... ik ben nog gewoon aan het werk omdat ik nergens last van heb. En voor mijn gevoel gaat er niets komen ook. Voel me goed. Ondanks dat ik weet dat ik een miskraam ga krijgen (lichamelijk dan want geestelijk ben ik kapot.)

  Zijn er meer mensen die dit ook zo hadden? En hoe en wanneer kondigde het bij jullie aan dat het ging komen?

  Liefs rian
   
 2. pookie66

  pookie66 Fanatiek lid

  9 mrt 2008
  4.887
  1
  0
  Zaanstreek
  Haai, bij ons werd bij de 9 weken echo ontdekt dat het vruchtje niet ouder was dan 5/6 weken.
  Omdat het tot op dat moment niet was losgekomen is er direct sprake geweest van curettage. Uiteindelijk is die 8 dagen na de echo uitgevoerd. En dat was best snel. Verloskundige en ziekenhuis hebben heel snel en ook heel begripvol gereageerd. Op het moment dat we wisten dat het niet goed zat moest het ook echt eruit voor ons gevoel.

  Hoe lang is het vruchtje bij jou dan al niet meer levensvatbaar?
  En die 2de echo in het ziekenhuis is wel heel belangrijk hoor! Strax is er iets met de 1e echo misgegaan of was je minder ver zwanger dan verwacht. Ook in dit topic is zo'n wonder recent nog voorgekomen!

  Voor de rest natuurlijk heel veel sterkte en ik hoop dat je er goed over kan praten. Dat heeft mij erg geholpen.
   
 3. nicoline78

  20 jul 2008
  75
  0
  0
  Bij mij was de echo op 7,5 week niet goed; toonde missed abortion. 2 dagen later al werd ik ongesteld en heb ik het vruchtje verloren. Die ochtend even wat buikkrampen gehad, daarna niet meer.
  Mijn menstruatie duurde daarna wel een paar dagen langer dan gewoonlijk.

  sterkte.
   
 4. bikkel5126

  bikkel5126 Bekend lid

  10 mei 2008
  613
  0
  0
  Brabant
  Hoi Rian,

  Wat vervelend zeg.
  Dit schiet echt niet op zo!
  ikzelf 22aug bij VK gezien dat het vruchtje bij 4/5 weken was gestopt. 25aug naar het ziekenhuis voor afspraak curettage en vrijdag 29aug ben ik geholpen. 1 dag heel licht bloed verlies gehad, maar verder niets......
  Hiermee ook de onrust voor het wachten of het vruchtje zelf komt voorbij. ook geen klachten als buikkrampen (weeen) gehad.
  Kan nu kort door de bocht gezegd weer verder en over 1,5 week dus op vakantie.

  Heel veel succes dinsdag en hopen dat jou onrust ook snel weg is.

  Groetjes Bikkel
   
 5. zico

  zico VIP lid

  28 sep 2006
  6.336
  0
  0
  belgische kempen
  Ik heb ons kleintje nog 5 weken bij me gedragen, ze hebben het met een curretage verwijderd.

  Veel sterkte meid
   

Deel Deze Pagina