Hoesten in bed

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door ratatosk, 8 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Ons ventje hoest als een oude opa, maar alleen in bed!
  Het klinkt vreselijk en ik kan me voorstellen dat het zo niet erg lekker slaapt. Hij lijkt er niet al te veel last van te hebben hoewel ik soms na zo'n hoest ook zo'n opa-kreun erachteraan hoor. Eeerrrggghh. Zoiets.
  Hij heeft wel af en toe een snotneus maar verder hoor ik hem weinig hoesten buiten zijn bed.

  Herkent iemand dit?
   
 2. Wat hier goed helpt is een ui naast het bed en iets onder het matras leggen bij het hoofdeind dat ze iets hoger liggen, en insmeren met luuf.
   
 3. Als je ligt komt er makkelijker slijm in je keel en daardoor ga je hoesten. Mijn kinderen hoesten op bed ook altijd veel meer dan overdag als ze zitten en lopen, maar ze hebben er maar zelden last van heb ik het idee. En als ze er wel echt last van hebben, dan zul je dat vast wel merken. Dus niet zielig vinden, daar heb je alleen jezelf mee te pakken en je kindje heeft er blijkbaar erg weinig problemen mee.;)
   
 4. luuf mag hij nog niet dat is pas vanaf 3 mnd . een ui helpt niet tegen t hoesten maar alleen voor een verstopte neus .
  wat wel helpt tgen hoest geen idee miss vsm een drankje ??
   
 5. ow sorry dacht dat ie 7 weken was sorry luuf mag wel
  als je t tegen t hoeste wilt gebruiken moet je t onder de voetjes smeren en sokjes aan heb ik es gehoort
   
 6. ja dat is omdat hij dan plat ligt en alles sneller verstopt en hij kan het moeilijker kwijt. Overdag hoor je haast niks dan. De ouderwetse manier van een ui werkt heel goed, dat maakt de neusholten lekker vrij.

  Insmeren met luuf of wat in mijn ogen nog beter werkt: een lepel luuf oplossen in heet water en een bakje naast het bed zetten. Het verspreidt dan in heel de kamer. Maar wel zeker weten dat hij er niet bij kan;)
   
 7. bij daniel was het te droog op zn kamer
   
 8. Hoe kun je meten dat het te droog is op een kamertje? Dat zou het bij ons ook wel eens kunnen zijn. Hij hoest eigenlijk bijna altijd... en z'n bedje staat al schuin en ui hebben we ook al een paar keer geprobeerd.

  Ik lees dus nog even mee voor tips :)
   
 9. Stom van me, ik kijk net op de babyfoon en het is inderdaad maar 39% luchtvochtigheid in zijn kamertje.
  Snel een bakje water neergezet :d
  Hopelijk helpt het een beetje.
   
 10. bakje water in zn kamertje, ui en luuf en hoofdeinde omhoog!
   

Deel Deze Pagina