hoeveel weken zwangerschaps verlof

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door fempje, 4 jan 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. hoeveel weken zwangerschapsverlof krijg je is het nou 10 weken of 16 weken? want ik lees dan 10 weken en dan lees ik weer 16 weken dus ik weet niet meer wat het nu is?

  groetjes fempje
   
 2. Ik krijg zes weken voor en 10 weken na... de meeste doen dat... je kunt ook kiezen voor 4 weken voor en 12 weken na.... net wat je zelf wilt!

  Maar in Nederland heb je sowieso altijd recht op 16 weken..... en moet je max 4 weken voor de uitgerekende datum stoppen.

  Groetjes, Sher
   
 3. 4 of 6 weken zwangerschapsverlof en 10 of 12 weken bevallingsverlof
   
 4. als alles goed gaat beval ik eind aug/begin sept, dan nog zwangerschapsverlof en mn zomervakantie erachteraan. :wink:
   
 5. Ik dacht in totaal 15 weken
   
 6. ja ik zou niet een echte zwanherschapsverlof hebben aangezien ik thuis werk (dus krijg ook niets doorbetaald) maar daar heb ik van te voren voor gezorgd :)

  Ik denk dat ik gewoon kijk hoe het gaat met wat ik kan en optijd een vervangster het laat overnemen )de belangrijkste dingen waar klanten voor bellen in elk geval, die moeten altijd 1 vast contactpersoon hebben vind ik) En daarna zie ik wel wat ik doe, misschien werk ik door, en als ik geen zin heb dan lekker niet, heerlijk idee!
   
 7. Ik heb 4 weken voor en 12 weken na :wink:
   
 8. Totaal 16 weken verlof onderverdeeld in zwangerschaps-en bevallingsverlof.
  Een voorbeeld: 6 weken zwangerschapsverlof+10 weken bevallingsverlof=16 weken verlof
   
 9. In totaal 16 weken, waarbij je voor de geboorte er 6 mag opnemen, maar ook mag doorwerken tot 4 weken voor de uitgerekende datum. Dan moet je echt met verlof. Het aantal wat je dus na de geboorte overhoudt hangt af van wat je ervoor hebt. Bijvoorbeeld 16 - 4 weken = 12 weken over erna. Wordt het kind te vroeg geboren, dan blijft gewoon de datum staan dat je weer zou beginnen. Dus na die 16 weken. Komt het kind te laat dan worden die dagen extra erbij geteld.
   
 10. Ik begreep dat ze er vanuit de kamer druk gewerkt word om de zwangerschaps verlof periode verlengd word naar 26 weken!

  Hopen dat wij daar nog van mee profiteren!
   
 11. Hoi Hoi,

  Ik stop 4 weken van te voren (14 februari) en 12 weken erna! dus een totaal van 16 weken.

  Liefs Najet
   

Deel Deze Pagina