Misschien een stomme vraag maar ik zit het me echt af te vragen... Waarom staat overal dat je een babypotje au bain marie (in een pannetje met warm water het potje opwarmen) moet opwarmen als je niet de magnetron gebruikt. Maar waarom dan? Wij zijn weleens bij vrienden of familie die geen magnetron hebben en dan warmen we Elian zijn potje au bain marie op. Ben niet zo handig dus ik brand ook regelmatig mijn vingers aan het kokende water Maar eigenlijk gaat het veel sneller als we zijn eten in een steelpannetje doen en dat al roerend snel even opwarmen. En net als vandaag dan heb ik nog een gekookt aardappeltje van gisteren liggen in de koelkast, daar kook ik straks wat worteltjes bij en dan heeft hij een 'vers' hapje. Maar als ik die aardappeltjes nou eens niet in de magnetron wil opwarmen? Au bain marie is niet handig met 'losse aardappelen' dus waarom kan ik niet prakken en even snel in een pannetje opwarmen? Nou ja, ik vroeg het me af, misschien dat iemand het weet?
Geen idee waarom het niet in een pannetje kan. Ik zet het potje in een waterkoker en zet die aan. Eruit vissen na een paar minuten en zo is het ook warm.