IVF Belgie/Duitsland

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door vivid, 7 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi dames,
  Ik ben nieuw op dit forum en niet een Nederlander. Dus vergeef mijn fouten in het schrijven in het Nederlands.
  Ik heb 3 IVF-pogingen in Nederland - alle pogingen mislukt. Ik ben geïnteresseerd in Duitsland of België naar voor verder overleg. Ik heb contact opgenomen met Dusseldorf - de eerste beschikbare afspraak is op 11 oktober!:x
  Ik wil contact opnemen met de klinieken in België - Gent, Leuven en/of Brussel. Heeft iemand idee als er een wachtlijst voor deze klinieken? Ik zie een heleboel discussies op Gent. Heeft iemand ervaring met de klinieken in Leuven/Brussel?
  Alle informatie, tips over deze klinieken zijn welkom.
  Groetjes,
  vivid
   
 2. hoi,
  ikzelf ben net bezig in Brugge. Ik heb direct mogen beginnen, geen wachttijden of niets. En een goede opvolging, en ze zijn ook allemaal zeer vriendelijk en ze geven veel informatie! Ik ben er toch tevreden over!

  Ik stuur je de link door:
  Home | CRG Fertiliteitskliniek - Brugge & Kortrijk

  Succes!
   
 3. hoi Vivid,

  ik heb ook afgelopen week een afspraak gemaakt in DD, maar bij een -niet- nederlandse arts. Ik kan 21 augustus terecht. Misschien is dat ook nog een optie voor je? Al jij of je partner goed duits spreekt, lijkt me dat geen probleem....

  succes!
   
 4. Hier geen ervaring met België of Duitsland qua behandelingen, maar vanuit de ervaring van andere lees ik altijd vrij positieve reacties.

  Ik wil je eigenlijk alleen maar veel succes wensen.

  Groetjes
  Elvira
   
 5. Hoi dames,

  Bedankt voor jouw reacties. Inmiddels heeft Dusseldorf Kliniek mij gebeld - ze hebben een plaats voor mij op 13th juni!!! Gelukkig:)!
  Ik weet het niet met welke dokter. Maarin iedere geval zal ik voor de intake gesprek gaan. Ik zal een feedback op 13th juni geschreven. Ik ben benieuwd!

  Groetjes,
  vivid
   

Deel Deze Pagina