Ik heb vandaag een maggi maaltijd pannetje gemaakt, namelijk de sperziebonen met pindasaus en gehakt. Het was hartstikke lekker, maar nu mijn dilemma Wij zijn maar met zijn 2tjes, en dat pannetje is voor 4 personen, nu heb ik dus knettersveel over. Kan ik dat bewaren of is dat niet slim? Kan ik het in de koelkast zetten en morgen opeten, of kan ik het invriezen? Ik bewaar eigenlijk bijna nooit wat, maar dit is zoveel, daar kunnen we makkelijk nog een keer van eten!
Ja maggi pannetje is heerlijk, haha. Als je zeker weet dat je morgen het nog wil eten dan kan je dat gewoon in de koelkast doen hoor. Alles is namelijk al gebakken en gegaard. Weet je niet zeker dat je het wilt eten dan zou ik het idd invriezen en dan ontdooien in de koelkast, nooit op het aanrecht, dat is niet zo schoon. Groetjes, Vuurmeisje
Dat gerecht is inderdaad heel lekker. Doe je er aardappelen of rijst bij? Wij meestal witte lijst. Als je het morgen gaat eten kun je het gewoon goed afgedekt in de koelkast zetten. Mocht je er bijv. volgende week weer van eten dan kun je het gewoon invriezen.
Ik zet het uiteraard wel in de koelkast en niet op het aanrecht (dan is het morgen weggelopen met deze temperatuur ) Ik vond het echt lekker, en wij hebben het met rijst gegeten. Morgen kan ik het wel met aardappels doen hahah beetje afwisseling. Maar invriezen zou dus ook wel gaan, het is allemaal vers en gegaard natuurlijk, maar ik vries eigenlijk nooit in. Vind het trouwens wel een beetje jammer dat de meeste pakjes voor 3/4/5 personen zijn hoor!! Zag er allemaal zo lekker uit hahaha.
Ik vind het ook vaak jammer dat het voor zoveel personen is! voor 3 personen komt hier wel op met mijn persoonlijke vuilnisbak (mn man dus...haha) Maar meer niet...ik haal dat eigenlijk nooit omdat ik het daarna weggooi...ik neem me wel eens voor het te bewaren en later te eten...maar dat doen we nooit!
Hah, mijn man eet niet zoveel, en ik al helemaal niet. Maar ik vind het ook zo zonde om weg te gooien, het is echt een pan vol! Ik ga het gewoon in de vriezer doen en we zien wel hoe het eruit komt!
Dat kan je gewoon invriezen hoor. Ik vries eigenlijk bijna altijd in als ik iets over heb. Ook als ik een kleine portie heb, ik vind het zo zonde om het weg te gooien.
Het zit ondertussen in de vriezer! Kunnen we binnenkort nog eens lekker eten, en dan hoef ik er niet eens moeite voor te doen!
Klinkt lekker, ga ik ook eens maken Wat wij doen met dit soort gerechten, is het de volgende dag weer eten Maar het lijkt mij dat je het ook wel kunt invriezen hoor!
Wij vriezen echt nooit iets in, vandaar mijn vraag haha, erg he. maar meestal houd ik ook niet zoveel over, maar dit was echt 2 maaltijden in plaats van 1. Ik vond hem wel heel geslaagd, en ze hadden zoveel andere lekkere gerechten! Ik heb een aantal pakjes meegenomen, waaronder ook een stoofpotje mjam mjam, nu eerst nog slecht weer!!!
Ik heb laatst het stoofpotje er helemaal uit gegooid en sindsdien durf ik het niet meer te eten (terwijl ik niet denk dat het stoofpotje de schuldige was ) Invriezen is trouwens een leuke verrassing voor de dagen dat je geen zin hebt om te koken en je je opeens beseft 'oh wacht, er ligt nog wat in de vriezer!'
hah klinkt hoopvol voor het stoofpotje kan je dus ook 2 keer van eten (ohoh wat een erge grap) Wij hebben maar een hele kleine vriezer, maar het zal best leuk zijn om dit binnenkort weer eens tegen te komen, hoef ik niet te koken
wij vriezen dat ook altijd in erg lekker . En als ik zie dat gerechten voor meer personen zijn, dan pas ik meestal gewoon de hoeveelheid voor ons aan. Dus iets minder vlees, iets minder groente... Dat je dan iets te veel van die 'saus' hebt, maakt niet zo heel veel uit.
Ik kook regelmatig express te veel om het in te kunnen vriezen (sommige gerechten gaan wel beter dan andere). Maar ik vind het heerlijk als het druk is om 's ochtends iets uit de diepvries te kunnen trekken. Gekookt en de keuken schoon in 1 minuut