Jongenskapsels.... :)

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Janneke21, 22 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Mijn zoontje heeft vrij lang haar. Ik vind wat langer haar bij jongens ook echt leuker dan stekeltjes ofzo.
  Maarrr... het wordt nu wel erg lang en ik wil er wat meer model in laten knippen. Mijn oppas is kapster geweest en als ik een foto heb kan zij het model een beetje naknippen.
  Ik ben dus op zoek naar leuke, wat langere jongenskapsels.

  Zo ziet z'n haar er nu uit. Het is vooral in z'n nek erg lang, maar dat krult en springt wat meer omhoog. Verder is zijn haar wel steil.
  Het groeit heel snel, dus er mag best wat af, maar dus geen stekeltjes enzo :)

  Misschien kunnen jullie foto's laten zien van jullie dreumessen? Of kan iemand iets vinden op internet ofzo? Ik zoek al een tijdje, maar het is het allemaal net niet...

  (let niet op het feit dat hij zand zit te eten op de foto haha)
   
 2. Oh hier ben ik ook wel benieuwd naar!
  Wij hebben ook een zoontje met langer haar en zijn ook opzoek naar een leuk model (half lang) voor ons zoontje.

  Het zit momenteel zo:
   
 3. Ik heb geen tips, ik ben alleen maar jaloers ;).
  (Hier na bijna 2,5 jaar net wat haar op zn koppie)
   
 4. Oh wat kan dat dan verschillen he?
  Wij zijn inmiddels (in 8 maanden tijd) al 6x naar de kapper geweest omdat het echt mega snel groeit. Overigens zijn die kapper bezoekjes echt drama, hij roept steeds "Neee doe niet! Au!!" 8)
   
 5. Hier zijn de kappersbezoekjes ook drama :( Ik heb een kinderkapper in de buurt gevonden dus die gaan we de volgende keer uitproberen. Wel zijn we om deze reden al een tijdje niet meer met hem naar de kapper geweest waardoor zijn haren nu over zijn oren vallen. En eigenlijk staat het best leuk :D

  Het kapsel is vergelijkbaar met die van Liam :) Maar ik vind het verder lastig te bepalen welke kapsels je kunt knippen bij jongens. Mijn zoontjes haar is ook nogal springerig, dus voor mijn gevoel kunnen we er ook niet zoveel mee.
   
 6. zoiets?

  :D
   
 7. Kimmm: Haha geweldig!

  Yukl: Ik vind het ook moeilijk. Mijn zoontje heeft namelijk geen stijl haar en ook geen krullen. Hij heeft echt zo'n slag in zijn haar die veranderd in krullen wanneer het langer wordt. Ik vind alleen zo'n lange krullende mat (die hij al heel snel krijgt) niet mooi, maar ik vind het wel mooi als de rest net zo lang is.
  We knippen nu zijn mat dus bij en laten de rest bijgroeien.
   
 8. deze foto is van vorige zomer, hij was toen 1 jaar en 2 maanden...
  tis niet echt een model, haha...
  Bekijk bijlage 96013
   
 9. en deze van gister, nu dus 2 jaar en 2 maanden... maar hij gaat volgende week weer naar de kapper... we houden het wel langer, maar het moet even wat bijgewerkt hihi
  Bekijk bijlage 96014
   
 10. Zo zat het vorig jaar zomer net 1 jaar
   
 11. En zo zit het nu. Ik weet niet of ik het zelf nou leuk vind :s Vind langer haar leuker maar ja in de tussentijd zit het dan vaak zo gek...
   
 12. Nilo z'n haar zit nu zo:
  Wij laten bij de kapper enkel wat puntjes knippen (omdat ik zo graag z'n krullen wil behouden, en omdat hij de enige van m'n jongens is met zulk haar. De anderen hebben allemaal van dat echte hollandse boerenpeenhaar:D)
   
 13. Vorig jaar zomer in Frankrijk :D
   
 14. Wat een knappe koppies allemaal zeg!!
   
 15. Bekijk bijlage 96186

  Ik doe altijd beetje gel in de voorkant en dan even de kam erover.Anders is de voorkant te lang..dat is nl gewoon steil.. maar aan de achterkant heeft hij krulletjes en dat staat zoooo lief wil dat niet afknippen. meneer heeft 3 ( !) kruinen.. waarvan 1 aan de voorkant( hoe verzinnen ze het)wat het ook lastig maakt.. Dat heeft hij aan mn man te danken.. die heeft er zelfs 4 :( ik koekeloer dus ff mee naar the perfect haircut ;)
   
 16. Ik hou van lekker kort en stoer...:D
   
 17. lang haar kan heel mooi zijn maar moet het idd wel mooi geknipt zijn anders wordt het zo meisjesachtig. Meestal vind ik kort leuker maar bij sommige staat het echt stoer. Mijn man had vroeger ook wat langer haar en vond ik heel leuk staan dus wie weet staat het mijn zoontje straks ook wel. We zullen het zien
   
 18. Mijn zoontje heeft veel haar met behoorlijk wat slag.
  Ik vind het langer wat mooier, maar als het aan de achterkant gaat pieken en het hangt voor in zijn ogen, dan pak ik de schaar. Had de laatste keer de oren vrij geknipt en de pony te kort, ik vond het erg!

  @TS; alsjeblieft alleen wat bijpunten, ik vind dat je zoon dat langere haar erg goed staat. Het lijkt of hij steil glad haar heeft, dat lijkt me niet mooi kort of je moet stekels willen...
   
 19. Ik denk ook dat het bij bijpunten blijft... ik zit alles zo eens te bekijken en vind langer haar bij alle kindjes echt veel leuker staan. Papa heeft haar tot over z'n schouders (wel kroeshaar) dus ach, hier zal hij het later ook niet snel meisjes-achtig gaan vinden denk ik. En tegen die tijd mag hij het ook wel een beetje zelf bepalen ;) Voorlopig laat ik het niet korter doen! Alleen de voorkant, klein beetje zijkanten en achterkant zodat het geen 'matje' wordt.
   

Deel Deze Pagina