Kind (5) verdronken in het zwembad van zijn ouders!!!

Discussie in 'De lounge' gestart door Karina, 20 jul 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. In Sint Annaparochie is een jongen van vijf verdronken in het zwembad van zijn ouders. Hij was aan de aandacht van zijn ouders ontsnapt. Reanimatie door zijn moeder en de hulpdiensten mocht niet baten.

  Bron: www.rtl.nl

  Het gebeurd toch heel vaak hè, dit soort nachtmerrries! Wij hebben het vorige jaar van best dichtbij meegemaakt, met toen kennissen maar inmiddels vrienden, waarvan hun zoontje is verdronken! Hij was toen bijna 19 maanden toen hij in het zwembad terecht kwam en heeft nog een paar daagjes in coma gelegen, maar ze hebben er uiteindelijk de stekker moeten uittrekken, omdat de toekomst er gewoon hopeloos uitzag! Ik heb er nog heel vaak nachtmerries over, ook omdat wij zelf een zwembad in de tuin hebben staan en regelmatig naar het strand gaan en onze kleine meid echt niet bang is voor het water!!! Brrrr ik krijg er weer kippevel van!!!
   
 2. Echt verschrikkelijk. Mijn ouders hebben een vijver(tje). Groot genoeg om een klein kind in te laten verdrinken. Onze hummel is nog niet eens geboren, maar ik maak me er nu al zorgen over. Mijn moeder heeft al gedroomd dat ze er zelf in lag en twee keer dat de kleine erin verdronk. Er moet echt een hek omheen of een net erover of iets.
   
 3. pff zo zie je maar dat het snel gebeurd is!ik ben zelf als klein meisje door de heg naar de buren geglipt en die hadden dus ook een vijver en mijn moeder kwam er op tijd achter en heeft de buurvrouw geroepen.was er wel in gevallen maar de buurvrouw kon me er dus op tijd uitvissen.vind dit soort berichten altijd heel naar omdat het echt in een seconde gebeurd!!wij hebben de vijver in ons nieuwe huis ook gelijk dichtgegooit voordat ik ooit zwanger raak!

  liefs maloeke
   
 4. Jeetje wat erg... Hierbij me medeleven voor de familie :(
   
 5. toen mijn ouders gingen verhuizen hebben ze als eerste de vijver die in de tuoin zat dicht gegooid. Ivm kleinkinderen in de toekomst zeiden ze. En nog geen jaar later hadden ze 2 klein kinderen.
   
 6. een kennis van mij wilde heel graag hun zwembad houden.
  Dus hebben ze er maar een hek omheen geplaatst.
  Dat kan dus ook....

  Maar idd wel heel erg naar voor de familie uit dit verhaal...
  Heel erg triest....
   
 7. Jeetje verschrikkelijk...
  Ik begrijp niet waarom ze er geen hek omheen geplaatst hebben...
  Arm kereltje :(
   
 8. Gatver zeg.

  Mijn collega zit nu met haar baby van 1.5 op zwemmen maarja, dat kan ze ook alleen nog maar met zwembandjes.

  Wat vreselijk zeg, en goedf plan, vijver gewoon dichtgooien, Heeft collega ook gedaan.
   
 9. Wij hebben een porche (een soort open serre) waar eerst geen hek omheen zat, het eerste wat ik zei toen de kleine geboren was, voordat Ruby ook maar kruipt staat er een hek om de porche! En die stond er idd toen ze 4.5 maand oud was en die is sindsdien altijd dicht, wat ze zijn vliegensvlug!!!
   
 10. pff wat erg Je hoort het inderdaat veel. We wonen in een dorp met veel water en ik moet altijd wel om die kleine hummels lachen hier in de buurt die allemaal met zwembandjes omlopen. Zelf hebben we een zwembad staan in de tuin maar als ik weg ben is echt de poort op slot want het zal je maar gebeuren dat ze even bij de buurvrouw in het zwembadje gaan
   
 11. Ik kan me er ercht doodongelukkig door voelen door dit soort berichtjes. Verschrikkelijk....
   
 12. ik kan me hier ook echt vreselijk ellendig door voelen, wat een pijnlijk verlies en wat een schuldgevoel zullen ze hebben...
  ik heb het helaas van heel dicht bij mee gemaakt, toen ik veertien was, heb ik een vriendinnetje zo verloren, zij kon niet zwemmen en ik wel. ze hield zich vast aan mij en trok me mee onder, op een gegeven moment vecht je beide voor je leven... ik ben aan de kant gekomen en zij niet, het duurde 40 minuten voor ze haar vonden (natuurplas) ze hebben haar aan de apparatuur in leven gehouden en door het geloof van de familie heeft dat een paar maanden geduurd, tot ze uiteindelijk ook besloten om de stekker eruit te trekken... het had totaal geen zin meer en eigenlijk konden we pas vanaf dat moment verwerken. dit heeft behoorlijk inpact gehad op mijn leven en ik ben ook echt een paniekvogel als ik geen bodem zie of voel. mensen moeten niet te dicht bij mij komen als we in het water zijn en eigenlijk durf ik pas sinds een paar jaar weer in het diepe. ik vind het heel eng als mijn dochter in het water zit, want ik weet ook al kun je nog zo goed zwemmen, water kan meedogenloos zijn. ook al let je nog zo goed op (de mensen bij die plas dachten dat we aan het dollen waren.. :cry: )

  ps sorry voor de lange post...
   
 13. Pfff verschrikkelijk zulke dingen.

  Ik hou er ook neit van om te zwemmen in een natuurplas, maar zo'n stilgelegt zuiggat vind ik al helemaal doodeng.
  Die zijn ook zo verschrikkelijk diep.
  Hier heb je in de buurt zo'n zuiggat, ben er wel een keer geweest, maar Ik kwam never nooit niet van mijn luchtmatje af.

  Zelf hebben wij wel een vijver, toch ook zo'n 1.60 diep.
  We zitten er dan over te denken om er betongaas in te leggen, dan ben je ook van het gevaar af.
  Nu staat er in ieder geval een hek omheen.
  Wij hebben hem dan in de voortuin, die is van ons, en de achtertuin is voor onze kids, kindvriendelijk.

  Want het zal je zelf maar overkomen, vergeef je jezelf nooit :cry:
   
 14. Jeetje wat erg zeg voor die ouders.
   
 15. Sjezus wat erg voor die mensen!
   
 16. jeetje het zal je maar gebeuren
  gadver ik moet er niet aan denken
   
 17. Verschikkelijk, echt heel erg
   
 18. @jolanda: Wat is een (stilgelegd) zuiggat? Ik heb daar nog nooit van gehoord.

  @sim: sjezus, ik werd helemaal koud van jouw verhaal. Hoop zoiets nooit mee te maken....
   
 19. Of bedoel je zo'n zandafgraving?

  Ik word er ook helemaal naar van als ik zulke dingen lees, wat vreselijk om zoiets te moeten meemaken :(
   

Deel Deze Pagina