Kinderen mee naar een luxe restaurant?

Discussie in 'De lounge' gestart door Minny, 28 jul 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Gaan jullie weleens uiteten met kleine kinderen in een luxe restaurant?
   
 2. Nou niet enorm luxe, weet ook niet wat je dat precies onder schaart zeg maar. Weer gaan sowieso niet naar dure restaurants, maar als weer ergens gaan eten is het altijd inclusief de kinderen.
   
 3. Nog nooit gedaan, maar ik denk dat dat niet leuk is voor onze zoon (die is 2,5 jaar). Ik kan hem wel verplichten en zo aanleren om de hele avond op zijn stoel te blijven zitten, maar dat is niet leuk voor hem en ik vind dat ook niet leuk om te doen. Ik vind het fijn als onze zoon dan een beetje rond kan lopen als hij het zitten beu is, maar dat hangt helemaal van het restaurant af. Het moet niet zo zijn dat hij andere klanten lastig valt. Die zitten daar niet op te wachten. En ik heb geen zin om hem de hele tijd te moeten corrigeren. Dus dan liever een informelere omgeving, dan een luxe restaurant.

  Als baby hebben we hem wel eens meegenomen, maar toen kon ie toch nog niets anders dan liggen. :D
   
 4. Nou gewoon een net restaurant waar geen kindervoorzieningen zijn!

  Mijn schoonouders willen daar graag een keer met ons eten voor een van hun verjaardagen. Het is dus een kado van de kinderen. Maar ik vind het raar dat er niet aan de kleine kids wordt gedacht, want die zijn nog heel jong en kunnen echt niet zo lang stilzitten!
   
 5. nee, ik vind dat geen plek voor kinderen in een echt luxe restaurant. En moet eerlijk zeggen dat ik het ook echt niet zou waarderen als ik op mijn rustig avondje uit met mijn man in een duur restaurant een druk kind naast me zou hebben.
   
 6. Geen geld voor dure en luxe restaurants :D. Dus ik denk ook niet dat onze toekomstige kleine dat gaat meemaken :p.
   
 7. minny maar dan regel je toch oppas
   
 8. ja hoor, kleurboekje mee en de ouste vermaakt zich prima. De jongste zit/slaapt gewoon lekker in de wagen...
   

 9. Ja dat doen we ook, maar ik vind het nog steeds jammer dat er niet bij de kinderen wordt stilgestaan! Ik heb er gewoon een rotgevoel bij. Moet het ook nog eens zelf betalen! Maar goed, ga nu zelf erg off topic, haha..
   
 10. Wij gaan eigenlijk met de kinderen alleen maar wokken, dan kunnen ze immers lekker af en toe van hun stoel af dus is het prima te doen voor ze. En daar is er gewoon lekker eten voor ze, op een of andere manier schijnt overal het kindermenu te bestaat uit friet, kip of fricandel en appelmoes.

  Maar naar een echt luxe/duur restaurant niet gedaan, denk ook niet dat dat gewenst is voor de andere gasten gezien kinderen toch net een beetje ander geluid maken al zijn ze rustig dan gewoon een stel dat eet/drinkt en wat praat.

  Verder zorg ik altijd (behalve de keer dat ik het vergeten was...) dat ik lees en kleurboekjes bij heb en kleurtjes.
   
 11. Jawel hoor spelletje op de telefoon vinden ze leuk of neem wat anders mee, maar maal het niet te lang.
   
 12. Nee en waarom denken wij hier allemaal hetzelfde en mijn schoonouders niet?
   
 13. ja waarom niet? wij gaan 2 keer in de maand uit eten en de ene keer is dat simpel wokken de andere keer in luxe restaurant.
   
 14. echt heel luxe nee, maar gewone restaurantjes wel, gewoon heel snel :D...ff kleuren, eten en wegwezen

  vin het vooral ook zielig in een echt luxe restaurant, tis gewoon niks voor kleintjes, ze moeten zich dan rustig houden, omdat wij het zo graag willen, nee ik regel dan liever oppas...

  maar als ze het kunnen, waarom niet!

  mn oudste kon tot 1 jaar overal heerlijk eten, gngen vaak naar de japanner...

  maar zijn leeftijd van 13 tot 20 mnd ofzo was echt geen doen..
  laatst weer gegaan, maar gewoon een restaurant aan de boulevard en dat gign heel goed, kleuren, spelletje op telefoon...maar was niet echt dineren, gewoon stokbroodje ieder een hoofgerecht en klaar
   
 15. Nou ben al meerdere keren met de kids geweest en dat was echt niet relaxed!
   
 16. Oh, noem je dát al een luxe restaurant? Dan had ik je verkeerd begrepen... Nee, daar neem ik mijn kind wel gewoon naartoe.

  Helemaal met opa's en oma's erbij, want die kunnen de kinderen dan ook afleiden.
  Inderdaad.
   
 17. wij gaan geregeld uit eten, met en soms zonder de kinderen, als wij zonder de kinderen gaan, gaan we luxer uit eten, merk ik wel.

  en met de kinderen gaan we ook wel naar verschillende restaurants, ben zeker niet bang om met ze naar luxe te gaan, de oudste eet netjes met vork en mes en blijft zitten zolang wij aan het eten zijn, maar of je ze er nou echt een plezier mee doet, dat denk ik niet, dus wij kiezen vaak met de kinderen wel voor een restaurant, waar een speelhoekje is voor kids ofzo, of de italiaan, of pannenkoeken restaurant of iets waar je niet de hele avond zit.
   
 18. en een kleurboekje mee. dan zijn ze zo 1,5 uur zoet. tussen door nog even eten en dan is de avond ook weer rustig verlopen
   

 19. Nou dat doen die van ons niet hoor. Wij zijn diegene die de hele tijd achter ze aan mogen hobbelen en entertainen en met geluk af en toe een hapje kunnen nemen. En de rest van de familie zit lekker relaxed te eten en te lachen.

  Ze gaan dus ook niet mee, daar ben ik al uit. Misschien had ik dit topic anders moeten noemen, want ik merk dat het me gewoon dwars zit dat er nooit eens aan de kinderen gedacht wordt.
   

 20. 1.5 uur zoet met een kleurboekje? Damn, ik moet mijn kids echt heropvoeden, hahaha...
   

Deel Deze Pagina