Las je topic maar toen ik zwanger was gaf de visboer zelf aan dat hij haring ook wel vacuüm trok en met drukke dagen dan bijpakte als hij geen tijd had om bij te snijden. Vond het erg eerlijk en fijn maat let dus goed op dat het ook echt vers is.
Zou me zeker niet druk maken. Vorig jaar mocht het nog wel allebei. Dit is weer nieuw dit jaar dat het niet mag.
Vette vis is onwijs goed voor de ontwikkeling van de hersens. Deze vetten zitten niet in welk supplement dan ook. Dus als je er zin in hebt zou ik het gewoon eten. Zelf ook nauwelijks wat van het voedingscentrum aangetrokken en drie prachtige kinderen. Maar dat ben ik. Ik laat me niet gek maken maar luister wel naar mijn lijf en wat het nodig heeft.
Die reacties van “ik heb t ook gegeten en mijn kind is kerngezond”, zijn totaal zinloos. Tuurlijk is de kans enorm klein dat t werkelijk schadelijk is en dat je besmet raakt. Maar toch, je zal die ene zijn. De producten die je eet hebben een hoog risico op t bevatten van schadelijke bacteriën zoals listeria. Dus persoonlijk kies ik ervoor om dat lekker te laten staan. En vette vis is idd heel gezond, maar dan neem ik wel een gebakken wilde zalm filet, ook erg lekker en geen risico op bv listeria .