Meest gestelde vragen. Lees dit eerst voordat je hier een vraag stelt.

Discussie in 'Over deze site' gestart door Beheer, 25 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Beheer

  Beheer Administrator
  Medewerker

  11 feb 2005
  12.568
  79
  48
  #1 Beheer, 25 dec 2012
  Laatst bewerkt: 2 mei 2017
  Het forum 'Over deze site' is bedoeld voor mededelingen vanuit het beheer van Zwangerschapspagina.nl en voor vragen en/of suggesties omtrent het gebruik van Zwangerschapspagina.nl. Dit forum is niet bedoeld voor discussies.

  Lees voordat je een vraag stelt deze meest gestelde vragen even door om te kijken of je antwoord er al tussen staat.

  Meest gestelde vragen:

  Hoe kan ik een banner plaatsen?

  Door de overgang naar de nieuwe website is het tijdelijk niet mogelijk om onze eigen banners te plaatsen. Je kan wel andere banners gebruiken door de betreffende BBCode in je handtekening te plakken.

  Kunnen jullie mijn berichten verwijderen?

  Nee. De door jou geplaatste berichten blijven in principe bestaan en kunnen niet worden verwijderd. Door het verwijderen van berichten kan de inhoud of strekking van een onderwerp onbegrijpelijk worden, en dat is niet de bedoeling. In uitzonderlijke gevallen kan het beheer van Zwangerschapspagina een aantal berichten, die daadwerkelijk privacy gevoelige informatie bevatten, voor je aanpassen of verwijderen. Neem daarvoor contact op met het beheer van Zwangerschapspagina.nl via privé bericht.

  Kan ik mijn account (laten) verwijderen?

  Je kunt je account altijd laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met het beheer van Zwangerschapspagina.nl via privé bericht met het verzoek je account te laten verwijderen.

  Waarom is een bericht of onderwerp verwijderd?

  Berichten en onderwerpen worden nooit zomaar verwijderd. Deze worden enkel verwijderd in overleg met degene die het bericht gestart is of naar het inzicht van de beheerders of moderators indien deze van mening zijn dat het bericht of onderwerp niet past bij het beeld dat wij met Zwangerschapspagina.nl willen uitstralen.

  Zwangerschapspagina wil een informatieve site zijn waarop mensen met elkaar van gedachten kunnen wisselen over zwanger worden, zwangerschappen, kinderen en daarvan losstaande zaken. Voorop blijft staan dat we ons informatieve en gezellige karakter willen behouden. Om dit te kunnen doen hebben we forumregels opgesteld waarmee iedereen akkoord is gegaan toen hij of zij lid werd van Zwangerschapspagina.nl. Eén van deze regels is dat berichten en onderwerpen verwijderd kunnen worden indien daartoe naar het inzicht van de beheerders of moderators noodzaak toe bestaat.

  Kan ik mijn gebruikersnaam laten wijzigen?

  Nee. De door jou gekozen gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd. Door het wijzigen van gebruikersnamen kunnen onderwerpen en berichten onbegrijpelijk worden, en dat is niet de bedoeling. In uitzonderlijke gevallen (als je bijvoorbeeld per ongeluk je echte naam in je gebruikersnaam hebt staan) kan het beheer van Zwangerschapspagina je gebruikersnaam wijzigen.

  Wat betekenen al die afkortingen?

  Hier vind je een lijst met een aantal gebruikte afkortingen op Zwangerschapspagina.nl. Onze voorkeur gaat echter uit naar het zo min mogelijk gebruiken van afkortingen.

  Hoe kan ik door mij geplaatste afbeeldingen verwijderen?

  De door jou geplaatste afbeeldingen kun je aan ons doorgeven via de melden knop van het betreffende bericht. Wij zullen dan de afbeelding verwijderen.

  Hoe zit dat met Nieuw lid, Actief lid, Fanatiek lid etc?

  Die titel worden automatisch onder je gebruikersnaam geplaatst en is gekoppeld aan het aantal door jou geplaatste berichten. Hieronder een overzicht met de titel en het aantal benodigde berichten.

  Nieuw lid 0
  Lid 5
  Actief lid 100
  Bekend lid 500
  Fanatiek lid 1000
  VIP 5000

  Hoe kan ik een bericht doorgeven aan de moderators?

  Bij elk bericht op Zwangerschapspagina.nl staat rechts onderin een melden knop (uitroeptekentje). Vervolgens kan je de reden van melden invullen. Na het invullen klik je op 'Meld bericht'. Je bericht wordt nu gestuurd naar de moderators met een directe link naar het betreffende bericht.

  Waarom is de website traag of waarom ziet de website er ineens anders uit?

  Wanneer het erg druk is op Zwangerschapspagina.nl kan het zijn dat de website soms wat trager reageert. Hier kunnen we niks aan doen en gaat vanzelf weer over. Om de optimale snelheid te kunnen behalen op Zwangerschapspagina.nl is het belangrijk dat je de laatste versie van je browser gebruikt en dat je browser 'schoon' is. Leeg daarom regelmatig je cache, tijdelijke internet bestanden, geschiedenis en cookies. Wanneer het uiterlijk van de website gewijzigd is kan het zijn dat hij er bij jou ineens anders uitziet. Sluit dan je browser af en leeg de cache, tijdelijke internet bestanden, geschiedenis en cookies van je browser en probeer het daarna nogmaals.
   

Deel Deze Pagina