minder menstruatie dan anders

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door joke999, 5 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi,

  Ik heb gisterenmorgen mijn menstruatie doorgekregen, tamelijk vloeiend van in het begin. Eerst wel een verbandje bruin, gedurende de dag nog 2 maandverbanden vol en vandaag ook 2 maandverbanden vol. Normaal gezien heb ik toch wel veel bloedverlies, zeker 6 maandverbanden vol tijdens mijn drie hevige dagen en dat zijn dag 2,3 en 4.Dag 1 en dagen 5 tot 7 lichter, maar toch ook nog genoeg om enkele verbanden te vullen van always ultra.
  Vanavond merk ik dat het bloeden praktisch gestopt is?
  36 uren na het eerste verlies,dat is echt abnormaal bij mij, want zoals eerder gezegd heb ik ALTIJD al hevige maandstonden gehad, de vorige 3 heel hevig ook. Daarom heb ik altijd voor mirena gekozen trouwens, na mijn bevallingen...
  Ik heb op 3/12 een zwangerschapstest gedaan en die was negatief.
  Wat nu gedaan? Hoe kan dit?
  Groeten,

  Joke.
   
 2. Hoi Joke,

  een pasl;aar antwoord heb ik niet voor je, maar je lichaam ondergaat gedurende de tijd veranderingen in de hormoonhuishouding, waarbij ook een verandering in je menses kanoptreden. Wellicht dat dit nu aan de hand is. Soms is het eenmalig en soms voor langere tijd. Wanneer je test over een week nog niet positief is, komt het niet door een zwangerschap/innesteling en kun je rustig afwachten tot de volgende menses.

  Groetjes Brigitte
   

Deel Deze Pagina