moe, rare hoofdpijn, pijn in me onderrug, opgeblazen onderbuik

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Monieqje, 19 okt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. hey meiden het onderwerp zegt al genoeg ;) sinds vanmiddag heb ik hele erg rugpijn onderin. Maakt niet uit of ik sta, zit of lig het blijft pijn doen :( en heb een hele rare hoofdpijn ook een beetje zweverig...me onderbuik is opgeblazen en voel af en toe wat krampjes...en ik loop al de hele dag te gapen, echt schandalig! De wc zie ik ook vaker dan normaal ;)
  Dit kunnen toch nog geen symptonen zijn van een zwangerschap? Volgens de calculator heb ik morgen mijn innesteling....
  Of ik wordt gewoon ziek :( pppfff dat is wel het laatste waar ik nu op zit te wachten....
   
 2. dat zijn de typische klachten voor de wachtweken. Succes met wachten
   
 3. Kan volgens mij best de innesteling zijn. Ik had zelf vanmiddag ook zoiets geschreven. Hieronder even een kopietje. Zoals je kunt lezen soortgelijke klachten als die jij hebt. Ik zit nu alleen tegen mijn NOD aan en jij zit rond evt innesteling. Ik lees dat veel vrouwen dat voelen, dus kan best hoor ;)
  =======================================
  De dag voor een evt innesteling heb ik enorme rugpijn gehad. Kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zoveel rugpijn had. Ook begon toen mijn borrelende/zeurende buik, beetje vergelijkbaar met het gevoel bij ongesteldheid. Begin van de week begonnen mijn darmen al wat dwars te liggen, maar na een kleine week goed opletten denk ik dat ik nu echt last heb van mijn buik en niet van mijn darmen. Verder is mijn afscheiding donkerder van kleur dan ik gewend ben. Ben ik iets vaker opgewonden dan dat ik normaal ben (sorry voor deze ongeneerde info, maar dit heb ik mijn hele zwangerschap ook gehad en voor mij is dit echt een teken aangezien ik niet supersexueel ben ingesteld). Verder heb ik last van mn maag, af en toe het idee dat ik misselijk ben en vermoeide ogen (heb ik ook altijd als ik ongesteld moet worden). Ik zou pas donderdag ongesteld moeten worden dus ik kan vooral mijn onderbuikgevoel :) niet verklaren. Alles met elkaar wil ik me zo graag inbeelden dat het mijn fantasie is die me voor de gek houd, want dan is de desillusie niet zo groot a.s. donderdag. Maar toch is er wel heel veel anders aan me dan anders. Ondanks dat ik zwanger worden niet als een druk ervaar aangezien ik al zo'n ontzettend trotse moeder ben, vind ik het tóch spannend wat deze week zal brengen. Ben in donderdag nog niet ongesteld dan denk ik dat ik vrijdag een test ga doen. Bij mn vorige zwangerschap deed ik dat ook een dag over tijd en dat was toen een dikke vette streep.
   
 4. ik had het ook elke maand en elke maand gewoon ongesteld ;) .. Maar de ronde waarin wij zwanger zijn geworden had ik nergens last van ;) ...

  Nogmaals Succes
   
 5. Ik had deze klachten ook van mn eerste zwangerschap dus belooft wat dat betreft wel wat hahaha Maar veel zinnigs kan je er eigenlijk toch niet over zeggen. Op hoop van zegen he ;)
   
 6. Precies ;) !!
  Gewoon afwachten meer kan je niet doen
   
 7. thanks meiden :D voel me door al die dingen gewoon echt lamlendig...gewoon bleh dus...
  Maar we zullen het zien, ik hoop dat het wat positiefs te betekenen heeft :D
  Ik heb dat zeurende gevoel in me onderbuik ook. We zullen het zien :D alleen duurt wachten zolang :( gelukkig heb ik het onwijs druk op me werk dus gaan de dagen wel snel voorbij :)

  Maar lvp jij mag al eerder testen :D spannend!!
   
 8. Jep, ik mag vrijdag al, spannend! Ik zeg mezelf steeds dat ik er niet te veel mee bezig moet zijn, maar er gaat geen uur voorbij dat ik er niet aan denk haha Ik zal jullie op de hoogte houden!
   
 9. ja lvp :D ben heel nieuwsgierig!!

  Even een update van mij ;) hoofdpijn heb ik niet meer. Me rug is nog wel iets gevoelig maar de pijn zet (nog) niet door. Wat steekjes, krampjes links en rechts, vanmorgen voelde ik 1 heftige kramp in te midden of lonks of rechts. Was van zo een korte duur dat ik niet meer weet waar :? Nog steeds heel erg verstrooid...vaak moeten plassen moet nu alweer voor de 3de keer vandaag, dat heb ik normaal nooit! Harde en opgezette onderbuik...beetje gelige afscheiding :? Ik maak het nog spannender nu voor mezelf hahahahaha en af en toe voelen mijn borsten en liezen iets gespanner aan...
  Nou ik ga weer lekker verder wachten ;)
   
 10. oh hihi ik lees net mijn bericht terug, maar begin te twijfelen of gespanner wel een woord is hihihi
   
 11. Ohw lieverd,

  Ik bedoel hier echt helemaal niet mee maar ik vind dat je er teveel mee bezig bent hoor. je moet het wat meer loslaten je maakt je helemaal crazy zo! Ik weet precies hoe je je voeld maar het is een grote teleurstelling als je toch weer ongesteld gaat worden je mag nog een tijdje.

  Maar mischien heeft het idd iets te maken met je (eventuele zwangerschap)

  Ik duim natuurlijk voor een knalrose test.

  Groetjes Wilma26
   
 12. Ik wilde precies hetzelfde gaan schrijven als Wilma.
  Maak je niet al te gek.
  Ik ben zwanger en ik ga niet veel plassen.
  Heb gewoon pijn aan mijn borsten en ben moe. Heel af en toe misselijk van vet eten.
  Heb tot op heden geen hoofdpijn gehad en de rugklachten die ik heb had ik al voordat ik zwanger werd (niet goed zitten op mijn werkplek).

  Volgens mij als het nog niet is ingenesteld dan is de hoeveelheid hormonen in je lichaam nog zo laag dat je geen zw symptomen kunt hebben.
  Maar hou me dit ten goede.
   


 13. mee eens!!
   

Deel Deze Pagina