Ongesteldheid blijft uit.

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Bayeux12, 2 feb 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo, 28 november ben ik gestopt met de pil omdat wij graag zwanger willen worden, op 1 december had ik daarvan mijn ontrekkingsbloeding. Op 1 januari werd in opnieuw ongesteld, dit was dus een cyclus van 30 dagen. Mijn nieuwe cyclus zou dus weer moeten beginnen op 31 januari, ik ben echter nog steeds niet ongesteld. Ik heb wel al een paar dagen kramp maar dit zet niet door. Ik heb gister een zwangerschapstest gedaan maar deze was negatief. Zou het kunnen dat ik nog niet helemaal ontpild ben? Ik kan dan die ongesteldheids krampen niet verklaren...

  Sorry voor het onduidelijke verhaal!
   
 2. Hay!

  Spannend! Maar het kan zeker zijn dat je nog niet ontpilt bent helaas hoor. T enige wat je kan doen is afwachten en evt. Nog een keer testen als je over een paar dagen nog niet ongi bent.

  Ik heb t zelfde gehad. Dacht regelmatig te zijn en toen ineens een cyclus van 42!! Dagen.. Nu zit ik alweer op dag 46!! Maar hoop dat ik deze maand gewoon zwanger bent haha

  Succes met wachten!! Is erg moeilijk als je iets graag wilt!!
   
 3. Bedankt voor je reactie, ik ben er nogal mee bezig. Ik ben namelijk nog steeds niet ongesteld! Morgen dus een week overtijd, ik denk dat ik morgen de dokter even bel, ik dacht namelijk dat je ontpild was als je je 1e eigen menstruatie gehad had, ik was toen al zo blij dat ik ongesteld werd haha. Ik heb gistermorgen een test gedaan en deze was negatief. Ik heb nu al een week vage krampjes in mijn onderbuik, op dit moment zo'n 'zwaar' gevoel en het is wat opgezet... Pfff word er moedeloos van, ik wil gewoon ongesteld worden OF een positieve test!!
   
 4. Ontpillen kan best een hele tijd duren. Het kan dus ook best zo zijn dat je nu een langere cyclus hebt
   
 5. Waar jij last van hebt had ik ook in de eerste maanden na t stoppen met de pil..
  Je kan altijd de dokter even bellen, maar helaas kan hij er nu ook nog niks aandoen.. het enige wat je kan doen is afwachten, enja dat is heeeeel moeilijk..

  Hopelijk heb je snel duidelijkheid.
   
 6. Ik weet dat hij ook niks kan doen maar ik word gek van het wachten, ik heb continue kramp en nadat we sex hadden had ik ontzettende pijn in mijn buik, maar er komt gewoon niks! Ik vind het zo vreemd dat ik wel last heb maar gewoon niet ongesteld word... Ik ben een beetje obsessief geloof ik...
   
 7. Meis, als je probeert om zwanger te raken, worden wij (vrouwen) allemaal wel een tikkeltje obsessief.. :D

  Naar de huisarts gaan kan nooit kwaad, het komt dan in ieder geval in je dossier en mocht het dan nogmaals (of vaker, hopelijk niet) voorkomen dan is het in ieder geval bekend.. ;)

  Het is nooit leuk als je cyclus verandert (want ergens reken je erop), maar je bent nog niet zo heel lang vd pil af.. Ik ben bv april 2010 gestopt, bleek nl zwanger te zijn door de pil heen.. 24 december 2011 ben ik bevallen, 5 maand bv gegeven, daarna netjes een paar cyclussen en nu zit ik alweer te wachten vanaf 14 september.. Als ik half maart nog niet ongi ben geweest "mag" ik naar de gyn... ;-)
   
 8. Dat vind ik fijn om te horen! Iedereen zegt tegen mij dat ik obsessief ben namelijk... Vond het zelf ook niet zo vreemd maar goed. Ik loop op dit moment al bij de h.a. vanwege andere zaken dus ik wil geen afspraak maken maar ik hoop dat de assistente mij meer duidelijkheid kan geven.. Ben je al vanaf 14 september niet meer ongesteld geweest!!!??? Wat een drama, ik heb al tegen mijn vriend gezegd dat hij hierna aan de mannenpil mag gaan, ik ben er helemaal klaar mee!
   
 9. hallo dames,

  hier het zelfde probleem ik ben vandaag 7 dagen overtijd.
  heb wel hele tijd menstruatiekrampen en pijnlijke boven benen maar de menstruatie zet niet door.
  ben sinds eergisteren met vlagen misselijk en soms de neiging dat ik moet spuugen en mijn rug doet zeer maar voor de rest heb ik geen kwaaltjes, heb gisteren getest helaas negatief :(.
   
 10. Bij mij hetzelfde, 28 november met de pil gestopt, 2 december bloeding gehad en daarna 2 januari 31 dagen later, ik moest dus 1 februari weer ongesteld worden en ben het ook nog niet en heb negatieve testen.
  Ik heb anderhalf week geleden helse buikpijn gehad waarvan ik denk dat dat mijn ei is geweest en ik dus zondag ongesteld moet worden.

  Het is afwachten... Vervelend he!!
   
 11. Wat grappig dat we bijna dezelfde data hebben!! Ik werd vannacht wakker met kramp, en jawel, ongesteld! Ik ben er hartstikke blij om. Nou vraag ik me wel af op welke cyclus ik deze maand af moet gaan, ivm eisprong en zwangerschapstest??
   
 12. Ja grappig he! Je loopt 1 dag op mij voor!

  Als je het echt zeker wil weten kun je het best ovulatietesten gaan gebruiken. Ikzelf doe dit niet omdat ik het nog wat te vroeg vind.

  Jij bent iig ongesteld hihi.
  Nu ik nog :p
   
 13. Het kan een tijdje onzeker blijven hoor meiden. Mijn cyclus varieert van 27 tot 35 dagen dus om dan zeker te zijn dat je je ei niet mist, moet je gewoon twee weken lang goed klussen. :p Succes met zwanger worden!
   
 14. Ik ben idd al vanaf 14 sept niet meer ongesteld geweest... Ja prompt gister een hele druppel en vandaag met afvegen, maar niet dat ik zeg ik ben ongi ofzo.. Ik kijk het nog een maand aan en dan ga ik gewoon `vrolijk´ terug naar de ha... Schijnt dat als je langer dan 6 mnd niet ongi bent je kan worden doorgestuurd, of als je minder dan 6 x in een jaar ongesteld ben geworden... Dan zou ik voor 1 juni nog 2 x moeten worden... Laat me dan half maart maar vast gaan... :D  De 1e dag van je ongesteldheid is de 1e dag van je nieuwe cyclus, dus vanaf die dag gaan tellen..
   
 15. Hier nog steeds geen ongesteldheid...
   
 16. Klinkt misschien heel lullig, maar zo bedoel ik het niet, maar zolang ben je nog niet van de pil af.. Ik weet niet hoelang je aan de pil bent geweest, maar je lichaam is in die tijd gewend geraakt aan het feit dat er zelf `niets geregeld` hoefde te worden vwb ongesteld en cyclus.. Dus wie weet komt het nog gauw goed... Succes met wachten!
   
 17. Hoi!

  Nee hoor dat snap ik allemaal heel goed, ik weet dat het lang kan duren en ben allang blij dat ik uberhaubt een al een cyclus van maar 31 dagen heb gehad =)
  Maar je hoopt altijd dat het zo regelmatig mogelijk is natuurlijk, en dat is voor mij helaas niet zo dus ik wacht rustig af :-D
   
 18. ook ik ben ongesteld geworden, dag 38 dus ik ben tevreden!!
   
 19. Fijn dat te horen meliszy.. :cool:

  Hier al vanaf woensdag druppelsgewijs een soort van ongesteld, denk ik.. Maar eigenlijk vind ik het geen ongesteld (qua hoeveelheid).. Als ik alles bij elkaar optel (nu dus 4 dagen) had het makkelijk in 1 (!!!) inlegkruis gepast.. Of in 1 ieniemienie-tampon... :?

  Zit er nu wel elke dag op te wachten dat het "losbarst", maar ik geloof het niet echt... Nog een maand en dan ga ik gewoon de ha maar weer lastig vallen... We willen nog zo graag een 2e en als het even lukt, niet al te groot verschil met de eerste... Maar ja dat is willen, werkelijkheid kan altijd anders zijn... ;-)
   

Deel Deze Pagina