ontpillen en zwangerschap

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Lientjelove, 20 sep 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lientjelove

  Lientjelove Niet meer actief

  Ik heb even een vraagje.. ik ben inmiddels al zoveel forum afgegaan, maar ik kan nergens duidelijk een antwoord vinden.. tja misschien is dat er ook wel niet (hier heb ik denk de meeste kans op een antwoord)... Ik ben sinds 3weken gestopt met de pil en niet zo zeer om zwanger te raken.. (ik zou het niet erg vinden.. maar momenteel door mijn werk niet handig), maar meer omdat ik na 14jaar die pil wel een beetje zat was. Ik had de laatste jaren ook elke keer zoveel last van de pil en de bijwerkingen, dat ik er gewoon even klaar mee was.. Nu hoor je wel dat je in het begin heel veel last heb van zwangerschapsverschijnselen.. ja die heb ik ook.. maar die had ik ook toen ik nog aan de pil was.. dus ja mijn lijf zegt me eigelijk niets meer!! Nu heb ik afgelopen week seks met mijn vriend gehad.. zonder voorbehoedsmiddelen (helemaal vergeten, nog even niet aan gewend), maar is hij wel 'voor het zingen de kerk uitgegaan'..
  Zou ik ondanks alles toch zwanger kunnen zijn geraakt en is de kans groot of heel klein.. (ik denk klein, maar toch). Ik heb ook nog geen menstruatie gehad en weet ook niet hoe dat allemaal gaat lopen.. 14jaar geleden wat ik heel onregelmatig ongesteld, dus heb geen idee hoe dat nu zal zijn... toen ik met de pil begon was ik 16 (en de meeste tieners zijn volgens mij onregelmatig ongesteld, althans dat is normaler). Nou ik ben benieuwd of iemand een antwoord heeft of reactie op mijn verhaal kan geven.. zou ik erg leuk vinden! Alvast bedankt..:)
   
 2. Amaryllis

  Amaryllis Fanatiek lid

  24 aug 2008
  3.709
  0
  0
  Tja, als je onbeschermde seks hebt gehad is er natuurlijk altijd kans dat je zwanger bent...
  Je zal niet de eerste zijn die van 1 keer onbeschermd zwanger is geraakt, zelfs als je een
  onregelmatige cyclus hebt en je vriend niet in je is klaargekomen.
  Maar de kans is wel heel klein. Bij een hoop andere vrouwen is er (helaas) veel meer voor
  nodig dan 1 keer seks. Dus uiteindelijk weet je nog niks. Gewoon afwachten maar, tot je
  ongesteld wordt of een positieve test in je handen hebt!
   
 3. Blaak

  Blaak Niet meer actief

  Vergis je niet, je kan net zo hard zwanger raken met dat "voor het zingen de kerk uit" ... mijn mooie zoontje is nu 1,5 jaar hihii Nooit spijt natuurlijk hoor!! :p
   
 4. Lientjelove

  Lientjelove Niet meer actief

  Bedankt voor jullie reacties erg lief... Het is dus nog even afwachten voor mij, want een testje is nog te vroeg en wanneer mijn ongesteldheid zal beginnen nog onduidelijk..
   

Deel Deze Pagina