Osteopaat - zwanger worden - wie heeft ervaring ?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Janneke1975, 28 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Janneke1975

  Janneke1975 Actief lid

  28 aug 2008
  103
  0
  0
  Hallo,

  ik ben Janneke. Sinds november 2007 gestopt met de pil omdat we graag een tweede kindje willen. Zwanger worden bij de eerste heeft 16 maanden geduurd - helaas lukt het nu ook niet supersnel en zijn we al weer 9 maanden aan het "werk".

  Ik las ergens, dat een osteopaat kan helpen bij zwanger worden. Voordat ik er naar toe ga, zou ik eens willen weten of er iemand ervaring mee heeft. Alle informatie is welkom !

  Alvast bedankt voor je bericht !

  Groetjes, Janneke
   
 2. Liefie

  Liefie Bekend lid

  26 mrt 2008
  753
  0
  0
  Hoi Janneke,
  Ik ken alleen ervaringen van andere mensen bij een osteopaat bij maag-darm klachten en bij huil baby's. Die ervaringen waren allemaal wel super goed maar verder weet ik 't niet.
  In ieder geval veel succes ermee! Laat jij 't weten wat jou ervaringen zijn als je er geweest bent?
   
 3. Janneke1975

  Janneke1975 Actief lid

  28 aug 2008
  103
  0
  0
  Hoi Liefie,

  bedankt voor je berichtje. Vandaag afspraak gemaakt voor volgende week donderdag. Osteopaat zei dat hij kon kijken of hij de vruchtbaarheid kon verbeteren. Ze kunnen voelen of de baarmoeder gekanteld is en of er verklevingen zitten. De osteopaat gaat eerst kijken of hij een disballans vindt. Mocht hij niks vinden, gaat hij ook niet behandelen. Natuurlijk moet je hiervan geen wonderen verwachten, maar mijn idee is: baadt het niet , dan schaadt het niet.

  Natuurlijk kom ik vertellen hoe mijn ervaring is.

  Janneke
   
 4. Janneke1975

  Janneke1975 Actief lid

  28 aug 2008
  103
  0
  0
  UPDATE:
  gisteren naar osteopaat geweest. Rechter kant van bekken/heup zat wat vaster dan links. Dit KAN een slechtere doorbloeding van de baarmoeder veroorzaken met de nodige consequenties. Ook zit er in mijn nek e.e.a. niet goed - wat de hormoonklieren aansturing kan verstoren. Verder geen gekantelde baarmoeder o.i.d. dus dat is hartstikke fijn nieuws !
  Heb een behandeling van 1 uur gehad ... ben reuze benieuwd.
  Hij kan natuurlijk geen wonderen verrichten, maar kan de boel optimaliseren. Ook geinformeerd of een bezoek aan de huisarts voor verder onderzoek zijn behandeling in de weg staat, maar dat was niet het geval. Zowieso een prettige behandeling gehad - of het resultaat zal hebben op zwanger worden moeten we nog maar afwachten !
   

Deel Deze Pagina