Pijn pijn pijn... indalen?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door WishfulDreaming, 5 mrt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Sinds vanmorgen heb ik last gekregen van pijnscheuten en steken. Ze zitten onderaan mijn baarmoeder in de buurt van mijn schaambot en staartbeentje...
  Ik voel ze vooral als ik rechtsta. Ik heb ondertussen helemaal geen last van harde buiken.

  Kan dat zijn dat de baby aan het indalen is? Is dit hoe zoiets hoort te voelen? Of is dit iets helemaal anders?

  Ik ben bijna 29 weken ver. Beetje vroeg voor indalen, niet?
   
 2. mijn beebje is ook al ingedaald, voelde er niets van, ik heb geen idee of je dat kan voelen.

  sorry, kan je niet helpen alleen dat ik erniets van voelde
   
 3. Wat jij beschrijft heb ik momenteel ook en ik ben er in mijn geval vrijwel zeker van dat het met het indalen te maken heeft. Sinds vandaag twijfel ik een beetje of het niet toevallig een blaasontsteking kan zijn, omdat ik vandaag ineens ook kleinere plasjes heb die meer stinken zeg maar. Ik zou dus wel voor de zekerheid even een plasje inleveren bij de huisarts dan weet je zeker dat het geen blaasontsteking is. Die komen nogal veel voor namelijk tijdens de zwangerschap.
   
 4. Hoi,
  Ik heb ook steken en krampen in mijn onderbuik, met name tijdens het wandelen. Heb vandaag de verloskundige aan. Het zou het indalen kunnen zijn, maar voor de zekerheid moet ik morgen toch een beetje ochtendurine inleveren bij mijn huisarts om blaasontsteking uit te sluiten.

  Groetjes...
   
 5. Ik heb het zelfde, en moest ook vandaag urine afleveren,
   
 6. het kan indd. zijn dat je baby nu al indaalt...
  maar kan ook zij dat dt nog wel even duurt.. eerst word je schaambot enzo week gemaakt.. en de een heeft daar last van en de ander niet.. is heel verschillend.. ik heb daar soms ook wel is lichte steken.. maar mijn kleintje is nog niet ingedaalt!
   
 7. Ik heb ook dit gevoel, maar ik weet dus niet zeker of 't indalen is. Ik hoop van wel! Moet ik dan alsnog actie ondernemen om blaasontsteking uit te sluiten, of zal ik hier mee wachten...?
   

Deel Deze Pagina