Premaxx babybag

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Dalillah, 21 apr 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hai, heeft iemand hier ervaring met de 'Premaxx babybag'?

  Ben namelijk van plan om er 1 aan te schaffen, maar wil eerst graag jullie ervaringen horen voor ik een enorme miskoop bega, haha.
   
 2. ik had hem tweedehands gekocht toen eslem wat kleiner was..ik vond het een rot ding en heb er nooit gebruik van gemaakt..
   
 3. Ook ik ben er niet positief over, hij hing vaker in de box dan dat ik hem om had.
   
 4. ik had 'm ook gekocht. maar hij paste helemaal niet. Je kan hem namelijk niet goed verstellen en ik ben nogal klein dus hij hing op mijn bovenbenen. Heb hem weer snel ingeruild ;)

  Heb nu een draagdoek, zoeen met een ring. Lekker makkelijk en goed verstelbaar!
   
 5. Ik heb er wel veel gebruik van gemaakt, maar zou het een ander niet aanraden. Volgens mij zijn er betere draagzakken. Het is lastig om de zak goed te krijgen en het gaat zeer doen aan je schouder. Hoe je het ding ook draagt. Maud is nu oud genoeg, om het te gebruiken als zit-ding...maar dat werkt voor geen meter.

  Maud heeft er wel veel in geslapen...als we haar daar in legden(in bed was het huilen), sliep ze binnen 3 minuten. Wel een beetje heen en weer lopen dan:wink:

  Maar ik zou voor een draagdoek oid gaan. GEEN premaxx
   
 6. De miskoop van de eeuw. De lodger heb ik wel veel gebruikt.
   
 7. ik heb hem ook en vanaf de geboorte tot nu heb ik hem gebruikt in ligstand, is me goed bevallen!
   
 8. Ik had hem gekocht, maar heb hem snel omgeruild voor babybjorn draagzak. Deed gelijk al zeer aan mijn schouder en mijn dochter lag er beroerd in.
   
 9. Ik heb hem sinds vandaag en ik ben er tot nu toe erg blij mee! Ik kan me voorstellen dat het een ondng is als je klein bent, maar ik ben 1,88 dus voor mij niet verkeerd.
   

Deel Deze Pagina