quinny buzz 2007- inklappen

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door sjokoholic, 17 jun 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. sjokoholic

  sjokoholic Actief lid

  17 jun 2008
  195
  0
  0
  Hoi, ik heb een nieuwe quinny buzz model 2007 gekregen :D, uitgezocht in kesteren. Maar ik woon in amsterdam. in de winkel was het jubel jolijt- zelfs ik kon hem zonder gebruiksaanwijzing etc inklappen, tot dusver de enige, naast de maxi mura, bij wie me dat lukte.
  Eenmaal thuis en uitgepakt kreeg ik het ding onmogelijk opgevouwen. Ik heb nl nogal kleine handen en ben heel erg onhandig, voor de rest vouwt iedereen hem in alsof het niks is.
  Met heel veel pijn (letterlijk, het draaiding staat in mijn handen, helemaal rood) en kracht krijg ik hem ingevouwen. Ik heb van Quinny zelf het advies gekregen om terug naar de winkel te gaan :rolleyes: , maar eigenlijk hoop ik op een gouden tip. Herkent iemand dit? En weet iemand iets eraan te doen?
  Ik vind hem namelijk voor de rest super (voor zover je kunt beoordelen zonder ooit te hebben gebruikt), maar we wonen 1 hoog en dan is inklappen wel zo prettig!
   
 2. Juff

  Juff Actief lid

  14 okt 2006
  203
  0
  0
  Juffrouw
  Ik heb de Buzz 2008 maar het inklappen werkt hetzelfde. Er is geen gouden tip maar het inklappen zou eigenlijk heel makkelijk moeten gaan. De knoppen naar voren schuiven en tegelijkertijd naar beneden duwen. Ga wel voor de wagen staan ipv erachter alleen dan lukt het bij mij.
  Succes!

  Juff
   
 3. sjokoholic

  sjokoholic Actief lid

  17 jun 2008
  195
  0
  0
  Juist van voren wil het niet echt lukken...
   
 4. BlaBlaBla

  BlaBlaBla Bekend lid

  25 jun 2007
  996
  0
  0
  Ik kreeg t eerst ook niet voor elkaar, maar na een paar keer proberen had ik t door en nu gaat t redelijk soepel
  Gouden tip: vooral rustig blijven ;)
   

Deel Deze Pagina