Iemand enig idee of je rauwe Sucuk tijdens je zwangerschap kunt eten? Tot nu toe bak ik het iedere keer, wat ook lekker is maar rauw vind ik het ook zooo lekker! Ik heb op internet gezocht maar tot nu toe heb ik nog niets gevonden. Dus, (Turkse) dames hier die mij verder kunnen helpen?
Alles wat rauw is qua vlees is niet oke. Ben dan geen turkse, maar salami en cervelaat mag bijvoorbeeld ook niet, past een beetje in t zelfde rijtje denk ik
Voorverpakte salami uit de winkel mag wel. Deze is zo bewerkt dat deze veilig is om te eten. Echter weet ik dit dus niet over Sucuk en ik eet niet zomaar iets waarvan ik niet zeker weet of het kan. Ik hoop dat er nog meerdere reacties komen
Maar salami is net als bresaola gedroogd en niet gerookt. Het is dus wel rauw. Ieder moet doen waar hij zich goed bij voelt natuurlijk. Ik persoonlijk heb het laten staan, al denk ik dat af en toe geen kwaad kan.