Recept koude pastasalade

Discussie in 'De lounge' gestart door Sado, 28 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sado

    Sado VIP lid

    16 mei 2016
    17.748
    15.178
    113
    Hallo!

    Nu ik volgende week weer aan het werk moet na mijn zwangerschapsverlof, ben ik op zoek naar lekkere lunchrecepten om mee naar m'n werk te nemen :D

    Ik ben gek op de koude pastasalades met kip die je vaak bij tapasrestaurants tegenkomt. Leek me wel wat om zoiets mee te nemen.
    Heb wat rondgegoogled, vind online erg veel recepten, maar ze lijken niet echt wat ik bedoel.

    Wie o wie heeft er een lekker recept voor koude pastasalade met kip, die bijv lijkt op die van La Cubanita? :D
     
  2. Essie3

    Essie3 Niet meer actief

    Wat ik vaak maak in de zomer is een pastasalade met gerookte kip, pesto, rucola, zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitten. Heerlijk!
     
  3. Ballon

    Ballon Niet meer actief

    Ik maak vaak koude pastasalade (penne) met tonijn(blikje)

    Beetje mayo en walnootolie erdoor. Rood uitje, zongedroogde tomaat, tomaatjes, mozzarella, advocado en pijnboompitten.
     
  4. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.410
    23.925
    113
    Mijn recept:
    Pasta
    gerookte kip
    uitgebakken chorizo
    gedroogde tomaatjes
    cherry tomaatjes
    pijnboompitjes
    mozzarella
    Rucola
    Honing-mosterd dressing
    En voor mezelf doe ik dan apart nog wat geitenkaas erbij.
     
  5. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    10 jun 2015
    13.082
    5.270
    113
    Ik vind het volgende lekker :

    Pasta
    Tomaatjes
    Ham
    Bosuitje
    Creme fraiche
    Knoflook ( die bak ik met ui, ham en creme fraische)

    Ik eet het meestal warm maar koud kan ook prima.

    Ik eet daar nooit dus dit is vast niet wat je bedoeld :p
     
  6. Sado

    Sado VIP lid

    16 mei 2016
    17.748
    15.178
    113
    Heb je ook de verhoudingen? Of doe je t puur op gevoel? :)

    Thanks voor de recepten dames!
     
  7. Essie3

    Essie3 Niet meer actief

    Even het recept erbij gezocht, is wel handig inderdaad :D
    350 gram pasta, ik doe meestal penne
    100 gram rucola
    1,5 gerookte kipfilet
    1 ui
    60 gram geroosterde pijnboompitten
    4 eetlepels groene pesto
    3/4 pot zongedroogde tomaten

    Is voor 4 personen
     
  8. lies276

    lies276 Niet meer actief

    Ik maak het altijd met fusilli tricolore, boursin cuisine als dressing en wat ik er doorheen doe: Geroosterde rode paprika, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten, gegrilde kipfilet, uitgebakken spekjes en rucola sla.
     

Deel Deze Pagina