salaris op goede vrijdag

Discussie in 'De lounge' gestart door marleentje231, 20 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Mijn vriend krijgt om de 4 weken loon, dus vrijdag krijgen we weer,
  maar is dat ook zo omdat het goede vrijdag is en de banken dicht zijn.
  Wie weet dat?
   
 2. Die zijn vrijdag dicht!!

  Misschien heb je geluk en heeft zijn baas het een dagje eerder laten overmaken en anders heb je pech en moet je wachten tot dinsdag want maandag is het natuurlijk pasen.
   
 3. Er is dan idd geen betalingsverkeer. Dus hopelijk houd de werkgever van je vriend er rekening mee en anders heb je het dinsdag.

  Hier wordt altijd op de 23ste betaald, valt het op een feestdag of in een weekend dan is het de 1ste werkdag ervoor. Is dat toevallig ook een feestdag (zoals aankomende vrijdag) komt het nog een dag eerder.
   
 4. Hier staat bij mijn man ook 22 april op de borden, maar wordt waarschijnlijk morgen..
  Dit omdat ze 5 werkdagen voor de laatste dag het salaris gestort moeten hebben, de 30e valt op een zaterdag dus dan zou het salaris er maandag moeten zijn, maar omdat het pasen is wordt het eerder gestort..
  Maar weet niet of dat overal zo is..
   
 5. Dan is er geen betalingsverkeer. Als je geluk hebt wordt het eerder uitbetaald, heb je pech dan pas na pasen. Hier hebben we geluk, hier is het vandaag al uitbetaald ipv de 25ste.
   
 6. nou ben benieuwd of het morgen er op staat en anders maar wachten tot dinsdag
   
 7. hier wachten ze tot dinsdag toevallig werd dit even gemailt door de baas van vriendlief
   
 8. Wij hebben al onze werkgevers benaderd die normaal gesproken vrijdag zouden betalen, zodat ze nu hun gegevens aangeleverd zouden hebben vóór morgen. Bij onze klanten is dat allemaal gelukt, dus die betalen morgen uit i.p.v. vrijdag. Ik hoop dat de baas van jou man er ook bij zat ;)...
   
 9. Wij hebben bij ons op het werk een mail gekregen (ik krijg trouwens wel per maand ) dat we ons salaris pas 26 april zouden krijgen omdat het aankomende vrijdag goede vrijdag is...
  Normaal gesproken krijgen we het de 23 ste (of 24 ? ) maar nu dus later, ik baal er wel van want ik had liever ervoor al geld gehad want van het weekend gaan we naar Duitsland, maar ja is niet anders...
   
 10. gelukkig houdt mijn werkgever er rekening mee :) bij ons staat het morgen op de rekeningen ... joepie!!!!
   
 11. Jullie krijgen altijd vroeg het salaris :$ Hier is het altijd de 30ste of 31ste pas....Officeel de laatste dag van de maand (volgens contract) wonen in NL maar is van een BE werkgever ;) dus is altijd een verassing wanneer het komt!
   
 12. mijn vriend zijn salaris is ook al gisteren gestort ipv vrijdag
   
 13. Het geld van me vriend is ook gestort.
   
 14. Ben erg benieuwd! Mijn vriend krijgt normaal de 24e altijd salaris, valt dit in het weekend, krijgt hij het op de vrijdag. Maar 24e is maandag, 2e paasdag, dus ben benieuwd of het dan vandaag gestort wordt, of dinsdag.
   
 15. Ik moest net een rekening betalen...en ik zag dat het al binnen is.
  Dus op tijd deze maand.
   
 16. Bij ons komt het pas na Pasen.
   
 17. Ik had gehoopt dat we het vandaag zouden krijgen, maar het staat er nog niet op, dus helaas krijgen we het dan pas dinsdag. Zucht...beetje jammer weer.
   
 18. ivm zakelijke rekeningen en betalingen meestal bij een werkgever worden er betalingen verwerkt ook op goede vrijdag t/m 13 uur, normaal is dit 15 uur.
  dus hopelijk krijg je het nog
   
 19. Mijn man krijgt het ook altijd op vrijdag, maar vanmiddag was het er al :)
   
 20. Bij de banken wordt er niets verwerkt op Goede vrijdag. Zie hieronder.

  Op welke dagen is er geen betalingsverkeer mogelijk?

  Op onderstaande erkende feestdagen is het Europese betalingscircuit gesloten en is er geen binnenlands en buitenlands betalingsverkeer mogelijk. Betalingsopdrachten aangeleverd op één van de ondergenoemde data worden de eerstvolgende werkdag naar de bank van de begunstigde verstuurd.
  Vrijdag 22 april 2011Goede Vrijdag
   

Deel Deze Pagina