Donderdagavond heb ik sausjes gemaakt, van die poeder uit zo'n zakje wat je moet aanlengen met mayonaise. Nu is het zondagavond en de sausjes staan afgedekt in de koelkast, kan ik die eigenlijk nog eten? De sausjes zien er nog normaal uit (heb trek in een chippie met een dippie )
Ik denk dat dat nog wel moet kunnen. Anders proef je eerst een heel klein beetje voor met het puntje van je pink. Dan proef je snel genoeg of het nog goed is ja of nee...
ja hoor, als het niet is gaan schiften wel. (en niet gek ruikt, of haren op zitten*grijns*). vette dingen blijven in de regel lang goed.
of er haren opzitten van die beschimmelde haren bedoel je? nope die zitten er niet op, dus dan kan het wel
Lijkt me wel. Mayo staat meestal ook langere tijd in de koelkast, dus denk dat de toevoeging van die poeder niet echt uitmaakt.
De sausjes hebben me heeeeeerlijk gesmaakt met de chippies (Nu maar hopen dat ik niet aan de sc@%t raak morgen haha)
Ik leef nog meiden Heb toch een sterke maag, maar goed dat Rob van de smaakpolitie dan niet in mijn koelkast heeft gekeken Als ie hoorde dat mijn sausjes er drie dagen in hebben gestaan...dat zou niet best zijn geweest
Oopsie "Jaaaa, jij kan wel zeggen dat het 3 dagen erin staat, maar wat als...bla bla bla" Hier word ik inderdaad niet vrolijk van