snot verkouden, veel hoesten, oren zitten dicht.. bleghh heerst dit?

Discussie in 'De lounge' gestart door Sanjor, 25 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Ik ben me toch een potje verkoud! Pfff... Me keel doet pijn, me oren zitten dicht en ik hoest me de &%#*&%%! Helemaal gestoord wordt ik ervan!

  Ik stoom me het apelazerus.. Heb me neus vol gespoten met neusspray.. Vreet de hele dag keelsnoepjes. ( ook snachts!) en zit onder de medicijnen..

  Wie o wie heeft de tip?
  Ik ben het nu al een week en wortd niet minder..

  Oh en ik eet/drink geen melkproducten weer..
   
 2. ik heb er ook last van. Dit was week 2. Hopen dat het nu gauw weg is.Het heerst idd.
   
 3. yup.. welkom in de ellende :x Ik ook. Al ruim een week. Begon vorige week met een dikke keel en vastzittende rotzooi. Maar ok, in functioneerde nog wel redelijk. Leek dat eindelijk beter te gaan, is het sinds donderdagavond weer feest. Neus dicht, goor gevoel in mijn hoofd, alles doet zeer, druk op de oren. GATVERDAMME. Heb er zo geen zin in. En moe. En een ontstoken oog, waardoor ik mijn lenzen niet kan dragen. Had ik donderdag ook nog eens een dijk van een bloedneus. Ja, hij gaat lekker inderdaad.
  Beterschap!
   
 4. Ja, heerst..
   
 5. Oww gezellig allemaal:) als ik het zo hoor is dit nog maar het begin? heb echt geen zin in nog een week ellende! Zijn jullie wel gaan werken? ik werk veel met de telefoon.. ik kan niet eens 1 woord zeggen en kom in een hoestaanval terecht :-(
   
 6. Het heerst idd! Had het begin van de week ook, icm koorts.

  Nu nog pijn in mn keel en het gevoel alsof ik gisteravond behoorlijk heb gezopen, brak dus.
   
 7. oh yeah, het heerst vreselijk. Hier lopen we alle drie ook te kuchen en te snotteren. Mijn man en ik, nemen samen 's avonds onze hoestdrank in, haha. Mijn dochter vliegt er het gemakkelijkst doorheen.

  En ik het slechts, heb vreselijke hoestbuien en heb daar nu codeine voor gekregen van de huisarts. En daar slaap je heerlijk op!! Beterschap iedereen!
   
 8. Ik heb codeine ook geprobeerd maar dat helpt totaal niet..

  Ik hoest mezelf in slaap en heb mazzel als ik tot 6 uur slaap.. :(:(
   
 9. Uche uche, hier ook ;-(
   
 10. Yep het heerst helaas. Mijn vriend heeft een week thuis gezeten en mijn zoontje is weer ziek (3e x in een maand). Hij heeft antibiotica gehad maar de koorts en gehoest blijft terug komen bah!!
   
 11. Jep hier ook al 2 weken...
   
 12. wat vervelend dat het niet helpt! Bij mij helpt het altijd tot nu toe (heb het al meerdere malen gehad van mijn huisarts) gelukkig. Wat voor hoest heb je?

  Ik een gortdroge prikkelhoest. Je hebt van Daro ook hoestprikkeldempende hoestsiroop, helpt ook wel redelijk, tenminste bij mij. En anders ouderwets suikerwater of een slokje cola (of iets anders met koolzuur) Hoop voor je dat het snel beter gaat!
   
 13. Hier ook verkouden, koorts, hoesten en hoofdpijn. Bleh! Hoop dat het snel over is
   
 14. Ik heb veel een droge hoest.. En dan maar blijve blaffen :( maar heb ook soms met slijm dat ik ophoest..

  Ik heb van me schoonzusje roter? Gehad.. Nog geen idee of het helpt...

  Voel me nu serieus echt zoo vreselijk beroerd.. Ik ben gewend dat je een paar zware dagen hebt en dat het dan beter gaat.. Maar niet dus..

  Oh daro heb ik al een potje van leeg gezopen whahaha. Morgen idd maar eens cola halen... Suikerwater, is dat gewoon water met suiker?;-)
   
 15. Ja, veel suiker en koud water. Even goed roeren tot alles opgelost is. Het moet echt wel een beetje zoet smaken, ;)

  Succes! Bij mij lijkt qua hoesten het ergste achter de rug. Nu mijn verkoudheid en diaree nog...:->
   
 16. Thnx! Het hoesten is vandaag ook minder gelukkig! Alleen nog nog al het snot in me hoofd lozen haha:D

  Mooi dat het met jou ook beter gaat:D
   
 17. ah mooio dat het beter gaat. Ja hier ook nog veel snot, van dat lekkere vast snot, blijft vast snot. Ik weet er alles van...maar we gaan de goeie kant op!
   
 18. hier ook al lekker 1,5 week bezig met hoesten en snotteren enz. Slaap zelfs half zittend omdat ik anders onwijze druk op mn hoofd krijg en benauwd wordt.....kan helaas niet tegen neusspray dus moet het met alleen stomen doen en dampo smeren. Maar het mag van mij wel stoppen nu hoor....op het werk lachen ze me alleen al uit om mn rooie neus van het vele snuiten.
   
 19. de vellen hangen bij mij ook aan mijn neus...en dan snuit ik nog wel met balsam...ben blij als ik er van af ben!
   
 20. Ja, het heerst enorm.

  Wij zijn hier thuis ook allemaal ziek geweest. Mijn man en ik hebben beide een antibioticakuur gehad. We zijn nu allemaal weer beter, maar alleen van die hoest kom ik nog niet af!
   

Deel Deze Pagina